פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות
איזה כיף להתפנק עם פסטה טובה, אני מסוגלת לרדת על קערה שלמה בלי לאכול שום דבר נוסף. הטעם של העגבניות המיובשות עם פרוסות השום הזהובות פשוט משגע, זה חגיגה של טעמים בפה. אה כמובן זה קל הכנה שדרוג נהדר לארוחת ערב. אני אוהבת מתכונים קלים כאלה.
3 מנות
מרכיבים:
300 ג' פסטה
עגבניות מיובשות
8 שיני שום
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
או כף שטוחה א. מרק למי שמעדיף
גבינת פיקורינו מגורדת
או ללא גבינה בכלל
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף 2 כפות שמן ולשמור בצד.
2. לחמם את המחבת והשמן זית, לפרוס את השום ולהוסיף למחבת לטגן עד שמזהיב קלות, להוסיף את הפסטה להקפיץ כדקה להוסיף פטרוזיליה ולתבל עם המלח.
*3. להוציא לצלחת הגשה, לפזר מעל עגבניות מיובשות וגבינה מגורדת.
כמה טעים!