


לחמניות עם גבינה צהובה
איזה כיף של לחמניות, רכות וזהובות הילדים חיסלו אותן בכיף. באמת לחמניות שוות והבצק מעולה מאוד נוח לעבודה. מומלץ ביותר.
20 לחמניות שבלול
מרכיבים:
500 ג’ קמח רגיל
כף שמרים יבשים
כף סוכר
3/4 כף מלח
100 מ”ל שמן
250 מ”ל מים פושרים
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
ביצה טרופה
שומשום
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.
2. לחלק את הבצק ל 20 חתיכות, כל חלק לרדד לאליפסה.
3. לשים גבינה צהובה מגורדת לאורך ולסגור לחצי. לרדד את הבצק לעובי דק ולגלגל לגליל.
4. ליצור צורת קשר ולהתפיח כ 20 דקות.
5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.
מה היה לנו ?
שבלולי מלאווח וירקות, פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות
לרדד את הבצק לאורך ולפזר גבינה צהובה מבט מהצד
לקפל את הבצק לשניים
מבט מהצד
לרדד דק
לגלגל לגליל
ליצור שבלולים
מוכנות! תראו איזה יפהפיות
גולשים מכינים וממליצים:
שלומי : “יצא לי מושלם. כל כך רכות וטעימות! מתכון מדהים.”
בלת”ק-
כמה זמן שמים בתנור ולכמה מעלות?
יצא רךךך וטעיםםם אין דברים כאלו!
הי ניקי
אני בדיוק בשלב ההתפחה
רציתי לשאול האם שמים בתבנית ונייר אפייה או אפשר על המגש של התנור רק אם נייר אפייה ?
היי ניקווש
חייב במיקסר את הבצק או שאפשר ביד ? ואם אי אפשר ביד יש לך מתכון בלי מיקסר? לבצק ידני …
היימתכון מעולהמתאים אם גבינה מוצרלה ?