לחמניות עם גבינה צהובה
איזה כיף של לחמניות, רכות וזהובות הילדים חיסלו אותן בכיף. באמת לחמניות שוות והבצק מעולה מאוד נוח לעבודה. מומלץ ביותר.
20 לחמניות שבלול
מרכיבים:
500 ג' קמח רגיל
כף שמרים יבשים
כף סוכר
3/4 כף מלח
100 מ"ל שמן
250 מ"ל מים פושרים
100 ג' גבינה צהובה מגורדת
ביצה טרופה
שומשום
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.
2. לחלק את הבצק ל 20 חתיכות, כל חלק לרדד לאליפסה.
3. לשים גבינה צהובה מגורדת לאורך ולסגור לחצי. לרדד את הבצק לעובי דק ולגלגל לגליל.
4. ליצור צורת קשר ולהתפיח כ 20 דקות.
5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.
מה היה לנו ?
שבלולי מלאווח וירקות, פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות
גולשים מכינים וממליצים:
שלומי : "יצא לי מושלם. כל כך רכות וטעימות! מתכון מדהים."