יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים חלות ולחמניות מאפים

לחמניות קשר שום

6 יוני 2018
(Visited 21,328 times, 1 visits today)
לחמניות קשר שום

לחמניות קשר שום

מעולות נחטפות וטעימות! כמה פשוט כמה קל להכין דברים טובים בבית. תפרגנו למשפחה זה נהדר.

20 יחידות

מרכיבים:

330 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות פחות 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרית טריים
כפית מלאה סוכר
כפית מלח
2 כפיות שום כתוש
70 מ”ל שמן (שליש כוס פחות כף)
170 מ”ל מי ברז (מעט פחות משלושת רבעי כוס)

להברשה:
6 כפות שמן זית
כפית גדושה שום כתוש
3/4 כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השום שמן והמים, לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך לשים בקערה משומנת ולהתפיח כשעה וחצי מכוסה או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 20 חתיכות (40 ג’), לרדד כל חתיכה לאפליפסה מאורכת ולגלגל לגליל. לעשות קשר ולהניח בתבנית.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להתפיח כ 20 דקות לטרוף ביצה ולהבריש, להכניס לתנור ולאפות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

5. בקערית קטנה לערבב שמן שום ומלח ולהבריש את הלחמניות כשהן יוצאות מהתנור.

ניתן להקפיא.

לחמניות קשר שוםלחמניות קשר שוםלחמניות קשר שום

הרשם
עדכן
113 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
אם אין לי שמרים טריים יש להם תחליף
או שאפשר בכלל לא לשים אותם
תודה רבה!

באיזה כוס להשתמש??
אשמח לדעת אם כל המתכונים באפליקצייה עם אותה כוס כמו-שתיה חמה למשל.
ואם זה כוס מדידה (שאין לי)
אשמח לדעת במה אפשר להמיר אותה.
תודה רבה!!

בחיים לא יצאו לחמניות כאלו!
רכות בטירוף וטעימות ממש!! התענגו עליהן ממש!!
תודה על עוד מתכון מעולה!

היי,
קודם כל – תודה!
הבצק לא תופח לי…
יעזור לשים כמה שניות במיקרוגל? או בתנור על חום נמוך?

ניקי יקרה!
עשיתי את הלחמניות לשבת שעברה, הריח שמילא את הבית היה מטריף ועוד יותר הטעם!!! הכול חוסל ועשיתי כמות כפולה!!
תודה רבה על מתכון מושלם!!!

דבר שני רציתי לשאול אם אני רוצה לעשות כמות של קילו שש מאות קמח, איך הכי נכון להכפיל את החומרים?

תודה רבה!

אפשר להשתמש בקמח שמרים של אוסם? מה הכמויות ?

הי ניקי,
אני רוצה לעשות מקילו קמח, תוכלי לרשום כמויות?
תודה