מאפינס תפוחי אדמה רכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תפוחי אדמה רכים

מאפינס תפוחי אדמה רכים

אני אוהבת לשדרג את ארוחת הערב ברור לי שגבינות וביצים זה סבבה אבל לפעמים אני אוהבת להפתיע ולהכין דברים נוספים.
חוץ מזה זה יום ראשון ומתאים לי להתחיל את השבוע בכיף עם חיוך ועם מתכון נהדר למאפינס.
אני רוצה להוסיף שהם מתאימים לילדים הם יוצאים רכים, הגבינות מוסיפות טעם נהדר והכנתי אותם בגודל ביס איזה כיף 🙂 אני ממליצה להוסיף סלט ירקות גדול וגבינות טובות.

16 מאפינס מיני

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 ביצים
בצל
2 כפות גדושות גבינה לבנה 9%
50 ג’ גבינת פרמזן
50 ג’ גבינה צהובה
3 כפות קמח
כפית מלח


הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את תפוחי אדמה ולבשל עד שהם רכים לסנן אותם ולמעוך למחית חלקה.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוסיף לתפוחי אדמה.

3. להוסיף את הביצים גבינות קמח ואת המלח.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. למלא את השקעים עד הסוף לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב, המאפינס קצת מתבקעים בחלק העליון וקצת מאבדים מהנפח.

בתמונות יש פרוסות חצילים אפויות ומאפה תרד וגבינות

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר, המאפינס רכים ומתאימים לילדים, הנה מתכון למאפינס תפוחי אדמה בלי גבינות.

4180 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תפוחי אדמה רכיםמאפינס תפוחי אדמה רכים

ככה נראה החלק התחתון של המאפינסמאפינס תפוחי אדמה רכיםפרוסות חצילים אפויות ומאפה תרד וגבינותמאפינס תפוחי אדמה רכים


11
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתר היי ניקי!!

מה זה גבינה פרמזן?אפשר לוותר? או יש תחליף?(תודה על כל המתכונים!!!)

רות

האם ניצן להכין את העיסה יום קודם

רינתי

צריך קמח תופח או קמח כוסמין טוב?

מאפינס תפוחי אדמה רכים – בלוגיסרי

[…] מאפינס תפוחי אדמה רכים הופיע ראשון בניקי ב – אוכל עושים […]

שגית

האם ניתן להקפיא?

בת שבע

יש אפשרות לגירסה פרווה?