מאפינס תפוחי אדמה רכים
אני אוהבת לשדרג את ארוחת הערב ברור לי שגבינות וביצים זה סבבה אבל לפעמים אני אוהבת להפתיע ולהכין דברים נוספים.
חוץ מזה זה יום ראשון ומתאים לי להתחיל את השבוע בכיף עם חיוך ועם מתכון נהדר למאפינס.
אני רוצה להוסיף שהם מתאימים לילדים הם יוצאים רכים, הגבינות מוסיפות טעם נהדר והכנתי אותם בגודל ביס איזה כיף 🙂 אני ממליצה להוסיף סלט ירקות גדול וגבינות טובות.
16 מאפינס מיני
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 ביצים
בצל
2 כפות גדושות גבינה לבנה 9%
50 ג' גבינת פרמזן
50 ג' גבינה צהובה
3 כפות קמח
כפית מלח
הכנות:
- 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את תפוחי אדמה ולבשל עד שהם רכים לסנן אותם ולמעוך למחית חלקה.
2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוסיף לתפוחי אדמה.
3. להוסיף את הביצים גבינות קמח ואת המלח.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.
5. למלא את השקעים עד הסוף לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב, המאפינס קצת מתבקעים בחלק העליון וקצת מאבדים מהנפח.
בתמונות יש פרוסות חצילים אפויות ומאפה תרד וגבינות
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר, המאפינס רכים ומתאימים לילדים, הנה מתכון למאפינס תפוחי אדמה בלי גבינות.
ככה נראה החלק התחתון של המאפינספרוסות חצילים אפויות ומאפה תרד וגבינות