פיצת חציל ממכרת - לאכול פיצה בלי רגשי אשם
אתם מכירים את זה כשבא לאכול משהו טעים ? אני בעניין של פיצה ובעיקר ירקות אבל בלי הבצק רוצה להוריד לגמרי את הפחמימות ואני מעדיפה לאכול משהו מהיר ולמי יש סבלנות להתחיל להתפיח ?
קבלו את הפטנט שלי לאכול פיצת חציל מהירה ירקות בשפע וכמעט בלי שמן יכול להיות דבר כזה כשמדובר בחצילים ? זה פתרון אידאלי כשמדובר באוהבי חצילים, רוטב עגבניות וגבינה צהובה וזה שילוב מעולה.
אני לא מטגנת את החצילים וגם לא אופה כי אין לי סבלנות אני מכינה פרוסות חצילים בשרניות ורכות עם רוטב עגבניות ופתיתי גבינה צהובה וכל הדבר המקסים הזה מוכן תוך 15 – 20 דקות.
מרכיבים:
חציל גדול מאורך / 2 קטנים
כף שמן (זהו)
רוטב עגבניות לפיצה
קטשופ
תוספות:
בצל, פטריות, פלפלים, תירס, עגבניות שרי
פתיתי גבינה צהובה
הכנות:
1. לחתוך את החציל לפרוסות, בטוסטר אפייה מסיבי לשים נייר אפיה מעט לשמן לסדר את החצילים להבריש עם מעט שמן ולהמליח, לסגור את הטוסטר לאפות כ 5 דקות (תלוי בטוסטר) פרוסות החצילים מקבלות פסים זהובים והן רכות.
2. אני משאירה בטוסטר כבוי בסיום עד שהפרוסות רכות (מנצלת את החום).
3. אפייה בתנור:
לחמם תנור ל 180 מעלות לשמן תבנית עם נייר אפיה לסדר את הפרוסות להזליף שמן מעל ולאפות כ 45 דקות עד שהפרוסות רכות.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות, למרוח על הפרוסות רוטב עגבניות / קטשופ תוספות וגבינה צהובה לאפות 10 דקות, להריח את הריחות הנהדרים של העגבניות והגבינה צהובה שנמסה ולטרוף!
עכשיו תצטערו שלא הכנתם יותר, לאכול פיצה בלי רגשי אשם.