תפוחי אדמה ובטטות בשמנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה ובטטות בשמנת

תפוחי אדמה ובטטות בשמנת

אז החלטתי להכין תפוחי אדמה ובטטות בשמנת, נשמע טוב נכון ? הכנתי בצורה קצת שונה מהרגיל ולהפתעתי יצא נהדר אולי אפילו יותר מהרגיל. מתכון מעולה שחיסלנו בכיף.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
2 בטטות בינוניות מאורכות
שמנת לבישול 10%
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לפרוס את הירקות לעיגולים דקים לא מאוד שיהיה קצת עובי.

3. לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את התפוחי אדמה להזליף שמן זית ומלח גס. לאפות כ 20 דקות ולהוסיף את הבטטות להזליף שמן זית ומלח גס. לאפות עד שהירקות מזהיבים ורכים.

4. לסדר את הירקות ברעפים אחד אחרי השני.

5. לחמם מחבת להוסיף את השמנת והתיבול דקה שתיים על האש ולהוריד, לצקת מעל הירקות באופן שווה. להחזיר לתנור ולאפות על 180 מעלות כ 30 דקות.

8493 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה ובטטות בשמנתתפוחי אדמה ובטטות בשמנתתפוחי אדמה ובטטות בשמנת

תפוחי אדמה ובטטות בשמנתתפוחי אדמה ובטטות בשמנת


8
תגובות

  הרשם  
עדכן
יולי

האם לכסות בהתחלה את תפוחי האדמה?

סימי

הי ניקי. אפשר המלצה למתכון של תפוחי אדמה (פרווה) שיחזיקו מעמד ולא יתייבשו גם כעבור יומיים חג?
תודה מראש!
סימי

הדס מאיר

לפני כן ריככתי את התפוא והבטטה על הגז. כמה זמן לשים בתנור ? הכל ביחד? על איזה חום?
תודה!

אני

היי ניקי,
אני לא בטוחה שהבנתי נכון את הסדר..
אופים את התפוחי אדמה לבד 20 דקות, מוסיפים לאותה תבנית את הבטטות לעוד 20 דקות ואז את השמנת לחצי שעה?