יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתוקים ללא ביצים עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים קינוחים שבועות

מוס יוגורט עם תותים וג'לי

13 מאי 2018
(Visited 16,650 times, 3 visits today)
מוס יוגורט עם תותים וג'לי

מוס יוגורט עם תותים וג'לי

זה אחד הקינוחים הכי פשוטים שהכנתי ואחד היפים, יצאו קינוחי כוסות משגעים. שילוב של ג'לי תות אדום עם מוס יוגורט לבן וזה אחד הקינוחים הכי יפים שיש.  המוס יוגורט לא הפסקנו ללקק את הקערה הוא כל כך טעים שלרגע אחד היה לי ספק אם הוא יצליח להגיע לכוסיות. תכינו ותתפנקו בכיף.

12 יחידות

מרכיבים:

2 יוגורט כבשים יוגורמה בית יצחק
(סך הכל 280 ג' יוגורט)
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 ג' סוכר (5 כפות)
50 ג' אבקת אינסטנט וניל (2 כפות יפות)

10 – 15 תותים
40 ג' ג'לי אדום
200 מ"ל מים רותחים

50 ג' שוקולד חלב

תבנית ביצים
כוסיות 60 מ"ל

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לחתוך את התותים לקוביות קטנות ולמלא את הכוסיות באלכסון.

2. אם יש כלי מדידה עם פיה זה הזמן להשתמש בו, לשים את אבקת הג'לי בכלי להוסיף 200 מ"ל מים רותחים ולערבב עד שהכל אחיד וללא גושים, למלא את הכוסיות באלכסון ולהניח על תבנית הביצים, להכניס למקרר ל 30 דקות.

3. הכנת המוס: לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף למוס יציב, למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות, לקרר לפחות כמה שעות.

4. לגרד את השוקולד ולפזר מעל המוס גבינה.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לעבוד מהר עם הג'לי הוא מתקרש מהר, אחרי שהג'לי מתקרר אין בעיה להעמיד את הכוסיות. אפשר להכין בשני שלבים ג'לי ולמחרת השלב השני.
מי שאין לו תותים יכול לשים ג'לי בלבד.

הכוסיות עומדות באלכסון בעזרת תבנית ביציםמוס יוגורט עם תותים וג'לימוס יוגורט עם תותים וג'ליזה היוגורט שהשתמשתי בומוס יוגורט עם תותים וג'לימוס יוגורט עם תותים וג'לימוס יוגורט עם תותים וג'לי

מוס יוגורט עם תותים וג'לימוס יוגורט עם תותים וג'לי מוס יוגורט עם תותים וג'לי

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר יוגורט אחר.אין לנו ביכולת יוגורט כמו שציינת

היי ניקי,
אני מעוניינת להכין את המוס מראש ולשים מעל גרנולה ומייפל. האם לאחר הזילוף להקפיא מיד או להניח קודם להתייצבות במקרר ואחכ להקפיא?
וכן, כמה זמן להוציא מראש מההקפאה?
תודה מראש, קרן.

הי ניקי, חייבת לעדכן שניסיתי לעשות את המתכון פרווה עם שמנת צמחית ומעדן סויה וניל ויצא נהדר! וכל כך יפה האלכסון!

הי ניקי אני רוצה לעשות את הקינוח המהמם הזה אבל לא באלכסון אלא רגיל, אז מה לשים קודם את הג'לי או את המוס יוגורט?
תודה

הי ניקי,
בתקופה הזאת שאין תותים עדין, יש פרי אחר שאפשר לעשות איתו קינוחי כוסות בסגנון?

וואי את תותחיתת…
את לא מבינה אייך טרפו הכלל מדהימה כל פעם מקסימה אותי מחדש!
תודה רבה ניקיי
אין עליייךךךך
מלכה

היי ניקי יש לך אולי מתכון לקינוח ללא גלוטן וללא סוכר?