פיצת ירקות על לחם
אני אוהבת דברים פשוטים מאוד משתדלת לא להסתבך יותר מידי במטבח.
הייתה לי חלה שאף אחד לא רצה לגעת בה ולא בא לי לזרוק אני לא אוהבת בזבוז של אוכל. ראיתי שיש לי ירקות זה הספיק ידעתי שאני עומדת להכין משהו טעים.
הכנתי פסים פסים של פיצות על הלחם, אפשר לקרוא לזה נישנושי ירקות לא משנה זה נחטף. אני שמרתי לעצמי את העובדה שזה לחם שאף אחד לא רצה לגעת בו, קצת ירקות ליד אוף יצא טעים 🙂
מרכיבים:
7 פרוסות חלה
גזר גדול
פלפל גדול
בצל
רוטב עגבניות
גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור
מלח
הכנות:
- 1. לחתוך את הגזר והפלפל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הירקות 5 – 6 דקות תוך כדי בחישה, לקצוץ את הבצל להוסיף לירקות ולטגן עוד שתי דקות, להמליח.
2. להכין צלחת עם נייר סופג לשפוך את הירקות ולהמתין כמה דקות.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לחתוך את החלה לחצי או למשולשים.
4. לסדר את משולשי החלה בתבנית, למרוח רוטב עגבניות על כל משולש, לשים מהירקות ולפזר מעל גבינה צהובה.
5. להכניס לתנור לאפות 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
לטרוף זה מעולה!
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את הירקות מראש, זה יופי של נישנוש לארוחת ערב, אני ממליצה להכפיל כמויות זה נחטף טעים בטירוף. אם מישהו אוהב חריף שימרח על רוטב העגבניות.
גולשים מכינים וממליצים:
מירי : "טעים מאדד
והכי מושלם שזה טוב לי לדייאטה:)
על פיתה של 100 קלוריות וגבינה צהובה 9 % חברות עם ניקי חוגגים אפילו בדייאט:)"