יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים מהירים וקלים נישנושים טעימים

פיצת ירקות על לחם

9 פברואר 2018
(Visited 5,618 times, 1 visits today)
פיצת ירקות על הלחם

פיצת ירקות על לחם

אני אוהבת דברים פשוטים מאוד משתדלת לא להסתבך יותר מידי במטבח.
הייתה לי חלה שאף אחד לא רצה לגעת בה ולא בא לי לזרוק אני לא אוהבת בזבוז של אוכל. ראיתי שיש לי ירקות זה הספיק ידעתי שאני עומדת להכין משהו טעים.
הכנתי פסים פסים של פיצות על הלחם, אפשר לקרוא לזה נישנושי ירקות לא משנה זה נחטף. אני שמרתי לעצמי את העובדה שזה לחם שאף אחד לא רצה לגעת בו, קצת ירקות ליד אוף יצא טעים 🙂

מרכיבים:

7 פרוסות חלה
גזר גדול
פלפל גדול
בצל
רוטב עגבניות
גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הגזר והפלפל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הירקות 5 – 6 דקות תוך כדי בחישה, לקצוץ את הבצל להוסיף לירקות ולטגן עוד שתי דקות, להמליח.

2. להכין צלחת עם נייר סופג לשפוך את הירקות ולהמתין כמה דקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לחתוך את החלה לחצי או למשולשים.

4. לסדר את משולשי החלה בתבנית, למרוח רוטב עגבניות על כל משולש, לשים מהירקות ולפזר מעל גבינה צהובה.

5. להכניס לתנור לאפות 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.

לטרוף זה מעולה!

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את הירקות מראש, זה יופי של נישנוש לארוחת ערב, אני ממליצה להכפיל כמויות זה נחטף טעים בטירוף. אם מישהו אוהב חריף שימרח על רוטב העגבניות.

פיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחם

פיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחם

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : “טעים מאדד
והכי מושלם שזה טוב לי לדייאטה:)
על פיתה של 100 קלוריות וגבינה צהובה 9 % חברות עם ניקי חוגגים אפילו בדייאט:)”

הרשם
עדכן
18 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

טעים מאדד
והכי מושלם שזה טוב לי לדייאטה:)
על פיתה של 100 קלוריות וגבינה צהובה 9 % חברות עם ניקי חוגגים אפילו בדייאט:)

האם קטשופ בלבד או רסק עגבניות יכול להיות תחליף לרוטב עגבניות?

לכל מי שקורא את זה:
טוסו להכין, זה פשוט מעדן, זה נחטף בשניות והילדים מאושרים עד השמיים, שווה! שווה! שווה!

היי ניקי,
צריך לקלות את הלחם לפני?
תודה,

משום מה עד עכשיו נהנתי מהאתר עכשיו אני לא מצליחה לראות מתכונים נכנס למתכון אבל לא מראה את המוצרים ישר הכנה….חבל

למה אין במתכונים את רשימת המצרכים לעשיית המתכון?