יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים מהירים וקלים נישנושים טעימים

פיצת ירקות על לחם

9 פברואר 2018
(Visited 5,704 times, 1 visits today)
פיצת ירקות על הלחם

פיצת ירקות על לחם

אני אוהבת דברים פשוטים מאוד משתדלת לא להסתבך יותר מידי במטבח.
הייתה לי חלה שאף אחד לא רצה לגעת בה ולא בא לי לזרוק אני לא אוהבת בזבוז של אוכל. ראיתי שיש לי ירקות זה הספיק ידעתי שאני עומדת להכין משהו טעים.
הכנתי פסים פסים של פיצות על הלחם, אפשר לקרוא לזה נישנושי ירקות לא משנה זה נחטף. אני שמרתי לעצמי את העובדה שזה לחם שאף אחד לא רצה לגעת בו, קצת ירקות ליד אוף יצא טעים 🙂

מרכיבים:

7 פרוסות חלה
גזר גדול
פלפל גדול
בצל
רוטב עגבניות
גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הגזר והפלפל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הירקות 5 – 6 דקות תוך כדי בחישה, לקצוץ את הבצל להוסיף לירקות ולטגן עוד שתי דקות, להמליח.

2. להכין צלחת עם נייר סופג לשפוך את הירקות ולהמתין כמה דקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לחתוך את החלה לחצי או למשולשים.

4. לסדר את משולשי החלה בתבנית, למרוח רוטב עגבניות על כל משולש, לשים מהירקות ולפזר מעל גבינה צהובה.

5. להכניס לתנור לאפות 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.

לטרוף זה מעולה!

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את הירקות מראש, זה יופי של נישנוש לארוחת ערב, אני ממליצה להכפיל כמויות זה נחטף טעים בטירוף. אם מישהו אוהב חריף שימרח על רוטב העגבניות.

פיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחם

פיצת ירקות על הלחםפיצת ירקות על הלחם

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : "טעים מאדד
והכי מושלם שזה טוב לי לדייאטה:)
על פיתה של 100 קלוריות וגבינה צהובה 9 % חברות עם ניקי חוגגים אפילו בדייאט:)"

הרשם
עדכן
18 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

טעים מאדד
והכי מושלם שזה טוב לי לדייאטה:)
על פיתה של 100 קלוריות וגבינה צהובה 9 % חברות עם ניקי חוגגים אפילו בדייאט:)

האם קטשופ בלבד או רסק עגבניות יכול להיות תחליף לרוטב עגבניות?

לכל מי שקורא את זה:
טוסו להכין, זה פשוט מעדן, זה נחטף בשניות והילדים מאושרים עד השמיים, שווה! שווה! שווה!

היי ניקי,
צריך לקלות את הלחם לפני?
תודה,

משום מה עד עכשיו נהנתי מהאתר עכשיו אני לא מצליחה לראות מתכונים נכנס למתכון אבל לא מראה את המוצרים ישר הכנה….חבל

למה אין במתכונים את רשימת המצרכים לעשיית המתכון?