לחם שום עם תרד
אני אוהבת תרד, מאפים עם תרד וגבינות זה מעדן! שדרוג מטורף לכל ארוחה. רציתי משהו קל בלי להשקיע ובלי להכין בצק אלא ללכת על מה שיש לי בבית. יצא לחם שום משודרג טעים בטירוף! עם תרד וגבינה צהובה.
הדבר היחיד שאני מצטערת עליו שלא יוצא הרבה.
מי שבא לו להשקיע באירוח חלבי מגש מלא לחמניות חמות עם תרד שום וגבינה צהובה, פינגר פוד קלאסי. זה נחטף!
9 לחמניות עגולות שמנמנות
מרכיבים:
שכבה א':
80 ג' חמאה רכה
כפית שום כתוש
שליש כפית מלח
שכבה ב':
500 ג' תרד
2 בצלים יחסית גדולים
ביצה
3 כפות קוטג'
50 ג' גבינה בולגרית
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
מלח
לסיום 80 ג' גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
- 1. לפני הכל אני ממליצה לקנות תרד בייבי הוא יחסית מגיע נקי נכון שצריך לשטוף אבל ההתעסקות הרבה יותר קלה.
תרד בייבי עדין יותר העלים קטנים משתמשים כמו שזה בכל הכמות בלי לחתוך כלום. התרד הגדול יותר עם הגזע מצריך שטיפה הרבה יותר קפדנית הוא מלא בחול וצריך לחתוך את הגזעים (למי יש זמן סבלנות ?) ובסופו של דבר מקבלים פחות תרד.
2. לבשל את התרד 5 דקות במים רותחים לסנן להשאיר בצד כשעתיים ומידי פעם ללחוץ טוב ולהוציא נוזלים, אני ממליצה את השלב הזה להכין יום מראש.
מי שקנה את התרד עם הגזע זה הזמן לחתוך אותו ולהשאיר רק את העלים.
3. כל לחמניה לחצות לחצי לאורך ולהוציא את התוך, לערבב חמאה שום ומלח ולמרוח בנדיבות בתוך כל לחמניה.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.
5. לקצוץ את הבצלים לחמם 2 כפות שמן ולטגן עד הזהבה. לקצוץ את התרד לערבב עם הקוטג’ גבינה צהובה וביצה להמליח ולהוסיף את הבצל, למלא את הלחמניות עם התרד ולפזר גבינה צהובה.
*6. לכסות עם נייר כסף להכניס לתנור ולאפות 15 דקות.
לטרוף!