יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים מהירים וקלים נישנושים טעימים

לחם שום עם תרד

28 אפריל 2019
(Visited 12,949 times, 6 visits today)

לחם שום עם תרד

אני אוהבת תרד, מאפים עם תרד וגבינות זה מעדן! שדרוג מטורף לכל ארוחה.  רציתי משהו קל בלי להשקיע ובלי להכין בצק אלא ללכת על מה שיש לי בבית. יצא לחם שום משודרג טעים בטירוף! עם תרד וגבינה צהובה.
הדבר היחיד שאני מצטערת עליו שלא יוצא הרבה.
מי שבא לו להשקיע באירוח חלבי מגש מלא לחמניות חמות עם תרד שום וגבינה צהובה, פינגר פוד קלאסי. זה נחטף!

9 לחמניות עגולות שמנמנות

מרכיבים:

שכבה א':
80 ג' חמאה רכה
כפית שום כתוש
שליש כפית מלח

שכבה ב':
500 ג' תרד
2 בצלים יחסית גדולים
ביצה
3 כפות קוטג'
50 ג' גבינה בולגרית
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
מלח

לסיום 80 ג' גבינה צהובה מגורדת

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

  1. 1. לפני הכל אני ממליצה לקנות תרד בייבי הוא יחסית מגיע נקי נכון שצריך לשטוף אבל ההתעסקות הרבה יותר קלה.
    תרד בייבי עדין יותר העלים קטנים משתמשים כמו שזה בכל הכמות בלי לחתוך כלום. התרד הגדול יותר עם הגזע מצריך שטיפה הרבה יותר קפדנית הוא מלא בחול וצריך לחתוך את הגזעים (למי יש זמן סבלנות ?) ובסופו של דבר מקבלים פחות תרד.

2. לבשל את התרד 5 דקות במים רותחים לסנן להשאיר בצד כשעתיים ומידי פעם ללחוץ טוב ולהוציא נוזלים, אני ממליצה את השלב הזה להכין יום מראש.
מי שקנה את התרד עם הגזע זה הזמן לחתוך אותו ולהשאיר רק את העלים.

3. כל לחמניה לחצות לחצי לאורך ולהוציא את התוך, לערבב חמאה שום ומלח ולמרוח בנדיבות בתוך כל לחמניה.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5.  לקצוץ את הבצלים לחמם 2 כפות שמן ולטגן עד הזהבה. לקצוץ את התרד לערבב עם הקוטג’ גבינה צהובה וביצה להמליח ולהוסיף את הבצל, למלא את הלחמניות עם התרד ולפזר גבינה צהובה.

*6. לכסות עם נייר כסף להכניס לתנור ולאפות 15 דקות.

לטרוף!

לחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרד

לחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרד

הרשם
עדכן
22 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי יקירה, האם אפשר להכין את המלית יום קודם ורק לפני שהאורחים באים לשים בתנור?

אוקי סבבה אני יכין את זה
תודה כפרה

אפשר בלי תרד?משהו אחר
אפשר?אין לי תרד ואין לי כח ללכת לקנות

שלום
אפשרי תרד קפוא? לבשל ולסחוט..
תודה

היי ניקי יקרה,
איזה רעיון מקסים,
יש לי שאלה: האם לדעתך אפשר להחליף את הלחמניות העגולות בקישואים העגולים,
כך שיתאימו למי שנמנע מאכילת לחם ופחמימות ?
ניקי ,יישר כוח על הרעיון המקסים.
שירן.

אפשר בלי התרד? או רעיון למשהו אחר במקום?

היי ניקיהאם יש משמעות לשימוש בתרד בייבי של סנפרוסט לעניין ההכנה?למשל, אפשר לדלג על השעתיים בהן צריך לסחוט או שזה אותו דבר?תודה!!!