יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים מהירים וקלים נישנושים טעימים

לחם שום עם תרד

28 אפריל 2019
(Visited 12,726 times, 1 visits today)

לחם שום עם תרד

אני אוהבת תרד, מאפים עם תרד וגבינות זה מעדן! שדרוג מטורף לכל ארוחה.  רציתי משהו קל בלי להשקיע ובלי להכין בצק אלא ללכת על מה שיש לי בבית. יצא לחם שום משודרג טעים בטירוף! עם תרד וגבינה צהובה.
הדבר היחיד שאני מצטערת עליו שלא יוצא הרבה.
מי שבא לו להשקיע באירוח חלבי מגש מלא לחמניות חמות עם תרד שום וגבינה צהובה, פינגר פוד קלאסי. זה נחטף!

9 לחמניות עגולות שמנמנות

מרכיבים:

שכבה א’:
80 ג’ חמאה רכה
כפית שום כתוש
שליש כפית מלח

שכבה ב’:
500 ג’ תרד
2 בצלים יחסית גדולים
ביצה
3 כפות קוטג’
50 ג’ גבינה בולגרית
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
מלח

לסיום 80 ג’ גבינה צהובה מגורדת

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

הכנות:

  1. 1. לפני הכל אני ממליצה לקנות תרד בייבי הוא יחסית מגיע נקי נכון שצריך לשטוף אבל ההתעסקות הרבה יותר קלה.
    תרד בייבי עדין יותר העלים קטנים משתמשים כמו שזה בכל הכמות בלי לחתוך כלום. התרד הגדול יותר עם הגזע מצריך שטיפה הרבה יותר קפדנית הוא מלא בחול וצריך לחתוך את הגזעים (למי יש זמן סבלנות ?) ובסופו של דבר מקבלים פחות תרד.

2. לבשל את התרד 5 דקות במים רותחים לסנן להשאיר בצד כשעתיים ומידי פעם ללחוץ טוב ולהוציא נוזלים, אני ממליצה את השלב הזה להכין יום מראש.
מי שקנה את התרד עם הגזע זה הזמן לחתוך אותו ולהשאיר רק את העלים.

3. כל לחמניה לחצות לחצי לאורך ולהוציא את התוך, לערבב חמאה שום ומלח ולמרוח בנדיבות בתוך כל לחמניה.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5.  לקצוץ את הבצלים לחמם 2 כפות שמן ולטגן עד הזהבה. לקצוץ את התרד לערבב עם הקוטג’ גבינה צהובה וביצה להמליח ולהוסיף את הבצל, למלא את הלחמניות עם התרד ולפזר גבינה צהובה.

*6. לכסות עם נייר כסף להכניס לתנור ולאפות 15 דקות.

לטרוף!

לחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרד

לחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרדלחם שום עם תרד

הרשם
עדכן
22 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי יקירה, האם אפשר להכין את המלית יום קודם ורק לפני שהאורחים באים לשים בתנור?

אוקי סבבה אני יכין את זה
תודה כפרה

אפשר בלי תרד?משהו אחר
אפשר?אין לי תרד ואין לי כח ללכת לקנות

שלום
אפשרי תרד קפוא? לבשל ולסחוט..
תודה

היי ניקי יקרה,
איזה רעיון מקסים,
יש לי שאלה: האם לדעתך אפשר להחליף את הלחמניות העגולות בקישואים העגולים,
כך שיתאימו למי שנמנע מאכילת לחם ופחמימות ?
ניקי ,יישר כוח על הרעיון המקסים.
שירן.

אפשר בלי התרד? או רעיון למשהו אחר במקום?

היי ניקיהאם יש משמעות לשימוש בתרד בייבי של סנפרוסט לעניין ההכנה?למשל, אפשר לדלג על השעתיים בהן צריך לסחוט או שזה אותו דבר?תודה!!!