פיציות ללא שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פיציות ללא שמרים

מתכון מדליק וחמוד ביותר! הכי טעים לאכול את זה חם כשזה יוצא מהתנור.
זה נראה נהדר הריח מעולה והילדים לא יכולים לעמוד בפני זה.
בא לכם לפנק את המשפחה ? זה המתכון ואני רק אומרת שהקטנים האלה מתחסלים מהר.

18 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח רגיל (2 כוסות +2 כפות)
200 ג’ גבינה לבנה 9%
(4 כפות יפות)
4 כפות שמן
ביצה
כפית מלח
במידה וצריך להוסיף קצת מים

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך, במידה והוא לא מתאחד להוסיף מעט מים.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ, לשמן תבנית שקעים להניח עיגול בצק בכל שקע וקצת להדק, לשים קטשופ ולפזר גבינה צהובה, מי שרוצה להוסיף תוספות אז לפני הגבינה צהובה.

*4. לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

15626 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמרים

פיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

אודיה : “יצא מושלם!!!!”

39
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

היי ניקי הכנתי את הפיציות בתבניות שקעים מסיליקון יצאו טעימות אבל יצאו לי מעט שטוחות ? אולי היה צריך קמח תופח ? והכנתי לפי המתכון

נוי

היי ניקי! אם אכין בתבניות מאפינס (לא מסיליקון) אצליח לחלץ את הפיציות? או שעדיף לשטח אותן על תבנית? (היה לי ניסיון רע עם פשטידות קטנות אבל מדובר כאן בבצק אחר. בכל אופן לא רוצה להסתכן).
תודה מראש 🙂

איזבלה

היי ניקי, הבת שלי צליאקית. לדעתך אפשר להחליף את הקמח פה בקמח קונדיטור או לחילופין תערובת ‘כרגיל’?