פיציות ללא שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פיציות ללא שמרים

מתכון מדליק וחמוד ביותר! הכי טעים לאכול את זה חם כשזה יוצא מהתנור.
זה נראה נהדר הריח מעולה והילדים לא יכולים לעמוד בפני זה.
בא לכם לפנק את המשפחה ? זה המתכון ואני רק אומרת שהקטנים האלה מתחסלים מהר.

18 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח רגיל (2 כוסות +2 כפות)
200 ג’ גבינה לבנה 9%
(4 כפות יפות)
4 כפות שמן
ביצה
כפית מלח
במידה וצריך להוסיף קצת מים

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך, במידה והוא לא מתאחד להוסיף מעט מים.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ, לשמן תבנית שקעים להניח עיגול בצק בכל שקע וקצת להדק, לשים קטשופ ולפזר גבינה צהובה, מי שרוצה להוסיף תוספות אז לפני הגבינה צהובה.

*4. לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

30893 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמרים

פיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמריםפיציות ללא שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

אודיה : “יצא מושלם!!!!”

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמרית

היי ניקי, אז הכנתי, לא יצא מוצלח.. היה בתנור בסוף שעה, הבצק בהתחלה היה נראה לא אפוי מספיק ובסוף היה קשה מדי ( באיזשהו שלב שמתי טורבו מלמטה 5 ד’) אולי הבצק צריך להיות באמצע יותר דק? עשיתי עובי כמו שלך בערך.. עיבדתי בידיים ולא במיקסר, זה קשור אולי? מקווה שייצא יותר טוב בפעם הבאה, אהבתי את הרעיון והבצק היה נוח ממש לעבודה

שמרית

היי ניקי, בתנור 180 ללא טורבו?

שמרית

היי ניקי, אני רוצה לנסות את המתכון עם קמח כוסמין, האם משהו ישתנה במתכון אם אני אשתמש בקמח כוסמין?

חני

הי. האם אפשר להשטיח את הבצק כמו פיתה או שחייב לשים את זה בשקעים? תודה

הדסה

הכנתי את הבצק פעמים והוא לא נאפה טוב בתנור.. מה אפשר לעשות? זה מבאס.. לא מבינה איך יוצא לכן טוב