מקלות פוקצ’ה מהירים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות פוקצ'ה מהירים

פטנט מופלא שעובד נהדר, הכנתי פוקצ’ות בטוסטר לחיצה לקח לי 2 דקות והיו לי פוקצ’ות מוכנות, אני לא האמנתי כמה טוב זה יצא. פיתרון נהדר להכין לחם במהירות, רך זהוב עם שמן זית ונגיעות של מלח גס.
איזה כיף לאכול פוקצ’ה טרייה עם עגבניות מיובשות, עירית קצוצה טעים ביותר לחיך ועושה טוב לנשמה.
תתכוננו להנות ממתכון נהדר שנותן פוקצ’ות נהדרות, הבעיה היחידה שיוצאות רק 6 פוקצ’ות…

6 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

שמן זית
עגבניות מיובשות
2 – 3 כפות עירית קצוצה

הכנות:

  1. 1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן ובסוף את המים, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולעבד את את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק לכסות ולהתפיח 40 דקות.

2. לחלק את הבצק ל 6 חלקים לעגל לכדור ולהתפיח כ 15 – 20 דקות.

3. לרדד את הבצק לאליפסה באורך 20 ס”מ ולגלגל ולגליל, להתפיח 15 – 20 דקות.

4. לשים שני גלילים בטוסטר לחיצה עם רווח בן אחד לשני ולאפות עד שמזהיב.

5. להבריש עם שמן זית לפזר מלח גס, להוסיף עגבניות מיובשות ועירית אפשר אפילו כדור מוצרלה פה ושם.

לטרוף!

Focaccia Sticks Recipe

כדאי לדעת ש…
אפשר לאכול כמו שזה ללא העגבניות והעירית, ניתן להקפיא. חשוב להוציא בזמן מהטוסטר לחיצה כשהפוקצ’ות עדיין רכות.

22140 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהירים

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : “הרגע סיימנו לטרוף . זה פשוט מתכון מעולה. לאכול ולהתענג מכל ביס.. פעם הבאה חובה להכפיל כמויות.”

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
ש.מ.

הי ניקי.
אני כמעט מיואדתתתת מלאפות עוגות טורט בחושות…
תמידדד יצא לי מצויין. ולאחרונה כל טורט יוצא לי דחוס ומעוך.. תמיד אני רגילה לעוגה אורירית וגבוהה.
יש לך אולי איך לפענח את התופעה ולעזור לי????

מירב אירים

אוך כמה שזה טעיםם

רחל

היי ניי
אני משתמשת כל הזמן במתכונים שלך. זה ממש הצלה לכאלה שפחות בשלניות כמוני….
לגבי המתכון הזה, השמן ששמים אחרי שמוציאים את הפוקצות, נספג בתוך הפוקצה?

טליה

יצא מעולה.
כרגע מתפיחה כמות שניה… זה פשוט נטרף.
ממליצה להכין כמות כפולה.