מקלות פוקצ’ה מהירים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות פוקצ'ה מהירים

פטנט מופלא שעובד נהדר, הכנתי פוקצ’ות בטוסטר לחיצה לקח לי 2 דקות והיו לי פוקצ’ות מוכנות, אני לא האמנתי כמה טוב זה יצא. פיתרון נהדר להכין לחם במהירות, רך זהוב עם שמן זית ונגיעות של מלח גס.
איזה כיף לאכול פוקצ’ה טרייה עם עגבניות מיובשות, עירית קצוצה טעים ביותר לחיך ועושה טוב לנשמה.
תתכוננו להנות ממתכון נהדר שנותן פוקצ’ות נהדרות, הבעיה היחידה שיוצאות רק 6 פוקצ’ות…

6 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

שמן זית
עגבניות מיובשות
2 – 3 כפות עירית קצוצה

הכנות:

  1. 1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן ובסוף את המים, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולעבד את את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק לכסות ולהתפיח 40 דקות.

2. לחלק את הבצק ל 6 חלקים לעגל לכדור ולהתפיח כ 15 – 20 דקות.

3. לרדד את הבצק לאליפסה באורך 20 ס”מ ולגלגל ולגליל, להתפיח 15 – 20 דקות.

4. לשים שני גלילים בטוסטר לחיצה עם רווח בן אחד לשני ולאפות עד שמזהיב.

5. להבריש עם שמן זית לפזר מלח גס, להוסיף עגבניות מיובשות ועירית אפשר אפילו כדור מוצרלה פה ושם.

לטרוף!

כדאי לדעת ש…
אפשר לאכול כמו שזה ללא העגבניות והעירית, ניתן להקפיא. חשוב להוציא בזמן מהטוסטר לחיצה כשהפוקצ’ות עדיין רכות.

5090 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהירים

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : “הרגע סיימנו לטרוף . זה פשוט מתכון מעולה. לאכול ולהתענג מכל ביס.. פעם הבאה חובה להכפיל כמויות.”

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
גנית ענבי

ניקי היקרה
אין כמוך
את אלופה !!!
הכנתי המון דברים
ממתכוניך הנפלאים
הפוקצות קלות מאוד להכנה,פטנט נפלא
והן טעימות בטרוף!
פשוט נחטפו
ממליצה להכין כמות כפולה
תודה רבה על מתכון נפלא!

נעמי

אפשר גם ללוש ביד או שחייבים מיקסר?

שרון

אפשר גם בתנור ?

אירית

ניקי שלום ותודה על מתכון מיוחד.
האם אפשר לשים חלב במקום המים? לכבוד שבועות.
מה עדיף?