מקלות פוקצ’ה מהירים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות פוקצ'ה מהירים

פטנט מופלא שעובד נהדר, הכנתי פוקצ’ות בטוסטר לחיצה לקח לי 2 דקות והיו לי פוקצ’ות מוכנות, אני לא האמנתי כמה טוב זה יצא. פיתרון נהדר להכין לחם במהירות, רך זהוב עם שמן זית ונגיעות של מלח גס.
איזה כיף לאכול פוקצ’ה טרייה עם עגבניות מיובשות, עירית קצוצה טעים ביותר לחיך ועושה טוב לנשמה.
תתכוננו להנות ממתכון נהדר שנותן פוקצ’ות נהדרות, הבעיה היחידה שיוצאות רק 6 פוקצ’ות…

6 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

שמן זית
עגבניות מיובשות
2 – 3 כפות עירית קצוצה

הכנות:

  1. 1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן ובסוף את המים, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולעבד את את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק לכסות ולהתפיח 40 דקות.

2. לחלק את הבצק ל 6 חלקים לעגל לכדור ולהתפיח כ 15 – 20 דקות.

3. לרדד את הבצק לאליפסה באורך 20 ס”מ ולגלגל ולגליל, להתפיח 15 – 20 דקות.

4. לשים שני גלילים בטוסטר לחיצה עם רווח בן אחד לשני ולאפות עד שמזהיב.

5. להבריש עם שמן זית לפזר מלח גס, להוסיף עגבניות מיובשות ועירית אפשר אפילו כדור מוצרלה פה ושם.

לטרוף!

כדאי לדעת ש…
אפשר לאכול כמו שזה ללא העגבניות והעירית, ניתן להקפיא. חשוב להוציא בזמן מהטוסטר לחיצה כשהפוקצ’ות עדיין רכות.

8506 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהיריםמקלות פוקצ'ה מהירים

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : “הרגע סיימנו לטרוף . זה פשוט מתכון מעולה. לאכול ולהתענג מכל ביס.. פעם הבאה חובה להכפיל כמויות.”

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

יעבוד גם עם קמח מלא?

גאולה פלייש

נראה מעולה תודה

אורלי

נפלא. תודה

אורלי

וואי וואי…תודה

אלישבע

רק עכשיו ראיתי את הסרטון, והשאלה ששאלתי קודם – נפלה. הכל מאד ברור. תודה רבה.

אלישבע

ניקי שלום,
מה פרוש ל”גלגל לגליל” לאחר שכתבת לרדד לאליפסות? האם לא להתפיח את האליפסות כמו שהן ולשים בטוסטר?

ויקי

נהדר, תודה על המתכון הזה.
האם ניתן לאפות בתנור ?. אם כן לכמה זמן (בערך) ובאיזו טמפרטורה ?
תודה