עגבניות ממולאות פטריות וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עגבניות ממולאות פטריות וגבינות

עגבניות ממולאות פטריות וגבינות

עגבניות ממולאות פטריות וגבינות, אני מאוד אוהבת עגבניות תמר, הן נראות טוב מושכות אתה עין צבע אדום מדהים והכי חשוב הטעם,
אי אפשר להשוות אותן לשום עגבנייה אחרת ואני בכלל אהבת חיי אלו עגבניות שרי. לא יוצא לי לראות הרבה עגבניות תמר אז שכבר יוצא לי לקלוט אותן אז קודם כל אני לוקחת גם אם אני לא יעשה איתן כלום בסלט ירקות הן יהיו פיצוץ.
הייתה לי התלבטות להכין סלט  או להכין משהו נחמד איתם לארוחת ערב, תנחשו מה בחרתי )) ורציתי להפתיע את הבעל. 
החלטתי למלא אותן מילוי קל כזה פטריות, בצל  (אצלי תמיד יש בצל אפילו הילדים התרגלו לזה) אולי קצת נגיעות גבינה צהובה הכל יכנס לתוך העגבניות תמר היפות שקניתי, אתם מתחילים לדמיין את הטעם ?

מרכיבים:

6 – 8 עגבניות תמר בינוניות / רגילות
בצל גדול חתוך קטן
2 שיני שום קצוצות
חבילת פטריות שמפיניון קצוצה
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינת פיקרינו או צפתית / בולגרית
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לרוקן את העגבניות שתישאר צורה של כוס, לחתוך את תחתית העגבניה שתעמוד יציב במידה וצריך.

2. הכנת המילוי : לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואחר כך את הפטריות לטגן כשתי דקות לתבל ולהוריד מהאש. להוסיף את הגבינות ולערבב.

3 לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את העגבניות וליצור גבעה קטנה.

5. לכסות עם נייר כסף ולאפות כ 40 דקות, להוריד ולאפות עוד כ 10 דקות.

11108 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לרוקן את העגבניותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותהמילוי מוכןעגבניות ממולאות פטריות וגבינותכמעט שכחתי את הגבינות עגבניות ממולאות פטריות וגבינותלמלא את העגבניותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

עינב : הכנתי את העגבניות ליום ההולדת של הבן שלי. הם היו להיט… לא זוכרת מתי התחסל משהו כל כך מהר.
השינוי היחיד הוא שהוספתי קצת גבינת פרמזן…
תודה על המתכון הנהדר

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

היי ניקי,
לגבי העגבניות תמר את צודקת לחלוטין וטעמן מעולה, שאלתי האם ניתן להכין המתכון גם עם עגבניה רגילה מאחר והיא עדינה ומתפרקת מהר יותר…?

ענבל

היי ניקי,

המתכון נראה מעולה! מקווה לנסות בקרוב.
שאלה לי – האם מערבבים את המילוי גם עם התוכן של העגבניות? ואם אל מה אפשר לעשות איתו?

תודה,
ענבל

ציפי

הי ניקי,
בדיוק חיפשתי מה לעשות עם הרבה עגבניות ופטריות שיש לי..
שאלה: האם ניתן למלא את העגבניות, להשאיר בקירור כמה שעות ולאפות מאוחר יותר?
שאלה נוספת: האם יש לך מתכון למרק עגבניות עם פטריות?
כל טוב ותודה!

עינב

היי ניקי, שבת שלום
הכנתי את העגבניות ליום ההולדת של הבן שלי. הם היו להיט… לא זוכרת מתי התחסל משהו כל כך מהר.
השינוי היחיד הוא שהוספתי קצת גבינת פרמזן…
תודה על המתכון הנהדר

עינב

היי ניקי,
המתכון נראה נהדר.
האם אפשר להוסיף למילוי קוביות בטטה או פירה בטטה??
יום טוב

אלמונית

היי ניקי
בקטגוריה של מתכונים טבעוניים יש לך מתכונים עם גבינות.
גבינות זה לא טבעוני.
רק לתשומת ליבך.

אני

ניקי. מה עם מתכון לפלפל ממולא באורז- קלאסי כזה וטעים? אני לא מחפשת באתרים אחרים כי רק המתכונים שלך תמיד מצליחים. אודה לך מאוד על העלאת מתכון כזה.