לחמניות שילדים אוהבים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לחמניות שילדים אוהבים

יצא חמוד בטירוף! אני במטבח כבר המון שנים כמה כבר אפשר להתלהב ממה שאני עושה ? אבל אני מתלהבת מה לעשות 🙂
יצאו לחמניות משגעות הילדים התלהבו מפה ועד הודעה חדשה, איזה כיף להכין דברים שהילדים אוהבים.
זה מקסים בתור רעיון להגשה באירוח תחשבו על חנוכה ואיזה תגובות תקבלו מהאנשים על הלחמניות שיפוד האלה.
לא מסובך אני אומרת מראש אני כן ממליצה להכפיל כי הן נגמרות מהר.
לא לשכוח לקנות שיפודים זה חשוב.

10 לחמניות

מרכיבים:

350 ג’ קמח  (שתיים וחצי כוסות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
70 מ”ל שמן (מעט יותר מרבע כוס)
180 מ”ל מים חמימים (3/4 כוס)
כף סוכר שטוחה
חצי כף מלח

ביצה טרופה
שומשום

שיפודים

הכנות:

1. לשים במיקסר את את הקמח, שמרים סוכר, מלח ואת שאר המצרכים, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה וללוש כמה דקות לבצק רך וחלק. להתפיח כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 10 חלקים, כל חלק לרדד לאליפסה מאורכת ולגלגל לגליל באורך 30 ס”מ, אחרי שכולם מוכנים לגלגל עוד קצת ולהאריך את הגליל ל 33 ס”מ.

3. ללפף את הגליל על השיפוד ולהתפיח כ 15 דקות. בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להבריש עם ביצה לפזר שומשום ולאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא

6499 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניה על שיפודלחמניה על שיפודלחמניה על שיפוד

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
לבנה כהן

אפשר הכל שמרים יבשים? לא משתמשת בלחים.

נילי

ניקי יקרה
אחרי שהן מוכנות- להוציא את השיפוד?

עטרה

הולכת לעבודה לשלוש שעות אפשר להכין את הבצק עכשיו ולהשאיר בחוץ עד שאחזור?

שרונה

אפשר להקפיא לפני אפיה ?

דנה

שלום,
היה לך מתכון לבצק שבתוכו היה כל מיני ירקות (גמבה בצל) ועוד…
היה טעים מאוד אבל משום מה אני לא מוצאת אותו באתר…
את יכולה לעזור לי.?

הדסה

יצא אליפות!!!

יעל

ניקי יקרה,
המתכונים שלך קלים להכנה ויוצאים מ-עו-לה!
תוכלי להוסיף עוד תמונות של השלבים בהכנה בפעם הבאה שאת מכינה?
לא כל כך הבנתי את הלגלגל שוב ולהאריך ל 33 ס”מ .