לחמניות שילדים אוהבים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לחמניות שילדים אוהבים

יצא חמוד בטירוף! אני במטבח כבר המון שנים כמה כבר אפשר להתלהב ממה שאני עושה ? אבל אני מתלהבת מה לעשות 🙂
יצאו לחמניות משגעות הילדים התלהבו מפה ועד הודעה חדשה, איזה כיף להכין דברים שהילדים אוהבים.
זה מקסים בתור רעיון להגשה באירוח תחשבו על חנוכה ואיזה תגובות תקבלו מהאנשים על הלחמניות שיפוד האלה.
לא מסובך אני אומרת מראש אני כן ממליצה להכפיל כי הן נגמרות מהר.
לא לשכוח לקנות שיפודים זה חשוב.

10 לחמניות

מרכיבים:

350 ג’ קמח  (שתיים וחצי כוסות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
70 מ”ל שמן (מעט יותר מרבע כוס)
180 מ”ל מים חמימים (3/4 כוס)
כף סוכר שטוחה
חצי כף מלח

ביצה טרופה
שומשום

שיפודים

הכנות:

1. לשים במיקסר את את הקמח, שמרים סוכר, מלח ואת שאר המצרכים, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה וללוש כמה דקות לבצק רך וחלק. להתפיח כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 10 חלקים, כל חלק לרדד לאליפסה מאורכת ולגלגל לגליל באורך 30 ס”מ, אחרי שכולם מוכנים לגלגל עוד קצת ולהאריך את הגליל ל 33 ס”מ.

3. ללפף את הגליל על השיפוד ולהתפיח כ 15 דקות. בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להבריש עם ביצה לפזר שומשום ולאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא

19278 צפיות 60 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניה על שיפודלחמניה על שיפודלחמניה על שיפוד

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירה שוסטר

ניקי יקרה מזמן לא נכנסתי להגיב אבל ההתפעלות שלי ממך לא נגמרה מאז כמה שנים.
גם הפעם יצא מוצלח מאד מאד. הכל מדוייק ונהדר. והרעיון – מדליק!! שיפודים, לא??…
שאלתי – למה עוד מתאים להשתמש בבצק המדהים הזה.
תמשיכי לעשות לכולם כ”כ הרבה טוב!

נעמה

מה המתכון לבצק ללא גלוטן?

פתחיה

האם השיפוד נשלף בקלות לאחר האפייה

מרב

אני שמה בין לפלוף זית אפשר במקום שומשום מעל לשים גבינה צהובה ואם רוצים שזה יהיה מזונות במקום מים לשים חלב, הכנתי גם ללא גלוטן וזה יצא ממש טעים

ברוריה

שלום ניקי
ממשיכה להנות מהאתר שלך, תודה רבה
עכשיו שאלה
אם אני רוצה להכין קילו, פי כמה שאר המרכיבים?

הדס

הי ניקי, נראה מגניב ביותר! אפשר לעשות את הצורה הזאת עם הבצק של לחמניות שום קשר?