קיש בצל ועגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קיש בצל ועגבניות שרי

קיש בצל ועגבניות שרי

קיש בצל ועגבניות שרי.  בא לי לעשות רושם, אני רוצה להכין מאפה שעוד לפני שאנשים יטעמו רק המראה יהיה ואוו.
אני מאוד אוהבת להשתמש בבצל בכל הבישולים שלי אבל האהבה הראשונה שלי אלו עגבניות שרי בכל מצב תמיד תמיד תיהיה קופסא במקרר, אדומות יפות עסיסיות, כשרוצים לנשנש משהו בריא בלי כל החטיפים עגבניות שרי יופי של פיתרון אפילו לילדים.
אז שידכתי בין בצל (הרבה!) ועגבניות שרי וזה יצא טוב וטעים מיד כל העיניים הופנו אל המאפה המקסים הזה.

תבנית פאי 24 מתפרקת

מרכיבים:

מצרכי הבצק:
200 ג` קמח (כוס וחצי פחות כף)
120 מ”ל שמנת מתוקה
100 ג` חמאה
חלמון
חצי כפית מלח

מילוי:
2 – 3 בצלים קצוצים
כרישה חתוכה לעיגולים חצויים (החלק הלבן)
עירית קצוצה
200 ג` גבינת עמק (צהובה) חתוכה לקוביות
עגבניות שרי חצויות
שמנת לבישול
3 ביצים
2 כפות גדושות קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר חצי שעה. לרדד לעלה ולהניח בתבנית, להדק בדפנות ולחתוך שאריות, להקפיא לחצי שעה.

2. לטגן את הבצלים ולהשקיף, להוסיף את העירית, לצנן. להוסיף את הביצים, גבינה, שמנת ותבלינים.

3. לשפוך את הבלילה על הבצק, מעל להניח את עגבניות השרי, מעט ללחוץ עליהן.

4. חום בינוני 180 מעלות, בסביבות 40 – 45 דקות

13813 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קיש בצל ועגבניות שרי

קיש בצל ועגבניות שרי

גולשים מכינים וממליצים:

נורית : “הקיש יצא טעים ברמות מטורפות במקום עירית שמתי בצל ירוק כי לא היה לי.
כל המתכונים שלך לא מאכזבים אף פעם”

ויקי : “ואו! כל כך פשוט, מהיר וטעים!!!
ניקי, את אלופה!!! הרמנו תפריט מקצועי וטעים תוך שעה, בזכותך!!!
תודה רבה”

גנית : “מה אספר על הפשטידה המהממת שאת לא יודעת?
כל כך יפה לעין
וטעימה כל כך!
ממליצה עליה בחום!!!
תודה רבה על מתכון מעולה!”

רונית : “הכנתי את הקיש ואת הלזניית פטריות לשבועות ויצא מעולה!! תודה!”

כרמית : “”יצירת מופת” – לא, זו לא מינוח מוגזם לתאר את קיש עגבניות השרי והבצל. הבצק נימוח. התיבול מדוייק והטעם…גן עדן.
נעזרתי בתגובות מהאפליקציה המקסימה שלך, והוספתי פרוסות דקות של קישוא.
מילה אחת “תודה” שפתחת בפניי את עולם הקישים.
חג שמח :-)”

קרן : ” פשוט קיש טעים, עדין ומיוחד הולך להיות אורח קבוע אצלנו. תודה ניקי”

חיה : “הקיש מדהים!! הכנתי אותו כבר כמה פעמים והפצתי הלאה….
קל להכנה והטעם שלו מטריף, מומלץ בחום!!”

רויטל : “טוב תקשיבי!! זה הדבר שהתחסל בשבריר השניה מהרגע שהנחתי אותו על השולחן… וכמה מחמאות על הקיש בפרט ועל האוכל בכלל והיו מלאאא דברים ורעיונות שלקחתי מהאתר המבריק שלך!
אז תודה לך ניקי שעשית לי סדר בבלאגן.
בזכות האתר הגאוני שלך הצלחתי להעביר אירוח מושקע ראשון ל-15 איש”

קארין : “רציתי לומר לך תודה רבה על מתכון מושלם זה ועל הרבה מתכונים אחרים שעשו לי היום ספציפית את האירוח וגם בפעמים אחרות תמיד משתמשת במתכונים שלך. תמיד מובן וברור, ומה שלא – מפורט בתגובות. קצרתי מחמאות מרובות ותודה לך על כך.”


317
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

הי ניקי.
נשמע מתכון מגרה ביותר.
אפשר להחליף את הקמח לקמח כוסמין?

עדן

היי ניקי.
2 שאלות – כמה עירית? כמה כרישה?
אה… ואני מבינה נכון – אני לא מטגנת את הכרישה?

תמר

פדיחות… שכחתי את הגבינה צהובה איך זה ייצא? מה עושים? לפזר מלמעלה?

מרים

שבוע טוב ניקי,
מה הדרך הכי טובה לעבד את הבצק? מעבד מזון? מיקסר?
תודה

...

ניקי היקרה!!
מאוד לא נעים לי שאני כותבת דווקא עכשיו כש”הסתבכתי”
ולא בכל הפעמים שיצאו מתכונים מוצלחים ביותר!
אבל אני חוששת שמשהו לא תקין לי בבצק, הוא יצא מרקם חמאתי ודביק,
וגם לאחר חצי שעה במקרר הוא לא התיצב.
יש לך אולי רעיון איך אפשר לשקם אותו?

רונה

היי ניקי רציתי לשאול לגבי המילוי האם צריך לאחר טיגון הבצל להוסיף שמנת מתוקה ולהמשיך לבשל על הגז?

1 17 18 19