גלילות חצילים עם גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גלילות חצילים עם גבינה

גלילות חצילים עם גבינה, לאוהבי החצילים זאת מנה משגעת, זה נשמע כל כך פשוט וזה באמת פשוט כמה שאני אכתוב שזה טעים עד שלא תטעמו לא תבינו כמה שזה טוב וקל להכין וזה הכי טעים שיכול להיות.
מנה נהדרת לאירוח, סתם פינוק נחמד למשפחה. הבעיה היחידה שאני בדרך כלל לא מתאפקת ומתחילה לאכול ברגע שזה יוצא מהתנור, רק ביס קטן ועוד אחד אז מראש תכינו כמות שישאר לכולם ואף אחד לא יתלונן שחסר.

מרכיבים:

חציל גדול ומאורך
בצל בינוני קצוץ מטוגן
רצועות עבות של גבינה צהובה
רוטב עגבניות קל ופשוט או קטשופ למי מעדיף
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כפות שמן זית
שליש כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את החציל לאורך פרוסות דקות (רצוי מנדולינה) לקלות את הפרוסות בתנור ולצנן.

2. לערבב בצל, רסק, סוכר, שמן זית ולתבל למרוח על גבי החציל שכבה דקה.

3. להניח מעל גבינה צהובה, לגלגל בעדינות, להכניס לתנור לעוד כמה דקות שהגבינה תימס.

17626 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב
גלילות חצילים עם גבינה
גלילות חצילים עם גבינה

גלילות חצילים עם גבינה

גלילות חצילים עם גבינה

גלילות חצילים עם גבינה

90
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית

היי ניקי,
הכנתי היום את המנה הזו והיה לי טעים מאוד ופשוט מאוד להכנה. תודה רבה!
יש לי שתי שאלות:
1. האם מתאים להחליף את הגבינה הצהובה בגבינה בולגרית (במליחות מעודנת)?
2. יכול להיות שהמנה לא מתאימה לילדים? נתתי לבת שלי (בת 4) והיא לא הסתדרה עם החציל וכמעט נחנקה. איך זה אצלכם? אני לא מכינה בדר”כ חצילים…
אשמח לתגובתך.

לובה

תודה על המתכון! לא יודעת למה אבל לחציל יש טעם מריר… איך למנוע זאת בעדית? עשיתי משהו לא נכון?

חפצי

היי ניקי,אני קוראת את המתכונים שלך ופשוט נהנית…..
רציתי לשאול לגבי המתכון הנ”ל-איך קולים את החצילים? להבריש בשמן משני הצדדים? האם להפוך לצד השני ? כמה זמן כל צד?בכמה מעלות קולים בתנור?
תודה וסליחה….

יהודית

ניקי שלום,
האם יחזיק מעמד בהקפאה?

עדי

הי ניקי, מה שלומך?
האם צריך להשרות את החצילים במלח?
תודה

מור

היי ניקי,
מוזמנים אלי מחר לבראנץ…
האם אני יכולה לקלות את החצילים בתנור היום ולהכין את הגלילות ולשמור במקרר עד מחר? מחר להכניס לתנור? פשוט התנור יהיה עמוס העוד דברים מחר ואני רוצה לחסוך זמן
(אני מתכוונת להכין עם רוטב פסטו במקום עגבניות)

אירה אירה

בוקר שושנים לניקי:) בסעיף אחד כתוב לקלות את פרוסות החצילים רציתי לוודא שאין צורך למרוח עליהם שמן או משהו לפני שאני מכניסה אותם לתנור. בתודה מראש

1 2 3 6