בגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול

באגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול – חטיפים פיקנטיים, לפעמים לא בא כלום לאכול, האוכל לא נראה מפתה וגם לא בא לי להכין כלום המצב רוח הזה מגיע בדרך כלל כשחם מאוד ולא בא לי לבלות זמן במטבח. אני מחפשת דברים קצרים עם מינימום הכנה אבל שיהיו טעימים.
היה לי בגט, עברתי בסופר קלטתי את הבגט לקחתי אותו הייתי בטוחה שאני אחשוב על משהו לעשות איתו וזה לא כריך עם חמאה, לקחתי שיהיה, משהו טוב יצוץ בהמשך.
היה לי טיימינג טוב כי ארוחת הערב התקרבה בדקתי היה לי שמן זית (טוב!) עשבי תיבול תמיד יש בהקפאה מחכים לשיגעונות שלי, טוב אז כנראה החלטתי מה לעשות עם הבגט והנה זה לפניכם:

מרכיבים:

לחמניה מאורכת פרוסה לעיגולים / באגט
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
חצי כפית טימין
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, להבריש את הפרוסות בשמן הזית המתובל. במידה ונשאר מהתיבול בשמן בעזרת כפית למרוח על כל פרוסה.

2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות, להשגיח זה נעשה ממש מהר.

3. להגיש עם גבינות טובות וערימת ירקות

3038 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

היי ניקי, אין לי מושג מה זה עשבי תיבול…. יש לי רק שמן זית, פטרוזיליה ושום כתוש… זה יספיק?

רחלי

ערב טוב. האם מתאים לשים בזיליקום מיובש במקום פטרוזיליה?

רחל

הי ניקי
כמה מלח וכמה פלפל לשים ?
תודה רבה
אתר נפלא