בגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול

באגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול – חטיפים פיקנטיים, לפעמים לא בא כלום לאכול, האוכל לא נראה מפתה וגם לא בא לי להכין כלום המצב רוח הזה מגיע בדרך כלל כשחם מאוד ולא בא לי לבלות זמן במטבח. אני מחפשת דברים קצרים עם מינימום הכנה אבל שיהיו טעימים.
היה לי בגט, עברתי בסופר קלטתי את הבגט לקחתי אותו הייתי בטוחה שאני אחשוב על משהו לעשות איתו וזה לא כריך עם חמאה, לקחתי שיהיה, משהו טוב יצוץ בהמשך.
היה לי טיימינג טוב כי ארוחת הערב התקרבה בדקתי היה לי שמן זית (טוב!) עשבי תיבול תמיד יש בהקפאה מחכים לשיגעונות שלי, טוב אז כנראה החלטתי מה לעשות עם הבגט והנה זה לפניכם:

מרכיבים:

לחמניה מאורכת פרוסה לעיגולים / באגט
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
חצי כפית טימין
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, להבריש את הפרוסות בשמן הזית המתובל. במידה ונשאר מהתיבול בשמן בעזרת כפית למרוח על כל פרוסה.

2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות, להשגיח זה נעשה ממש מהר.

3. להגיש עם גבינות טובות וערימת ירקות

13775 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

שלום רב ניקי מה שלומך? אפשר לעשות בלי פטרוזיליה? תודה.

רבקה

היי ניקי, 2 שאלות: האם אפשר להכין את זה גם עם בייגל פרוס לעיגולים?
ומה את אומרת על לפזר גבינה צהובה מעל? תודה(:

ליזי

הי ניקי,
הכנתי עם חצאי פרוסות של לחם קל, יצא מושלם!

חגית

ניקי בוקר טוב.. אני מארחת היום בערך 30 איש ואני רוצה להכין את הבגטים השאלה כמה להכין וכמובן שיש עוד מלא דברים מסביב וגם איזה גבינה לשים ליד כתוספת לבגט?

אפרת

ניקי האלופה,
האם המתכון יהיה טוב גם עם פטרוזיליה טרייה שקצצתי והקפאתי, או שעדיף לוותר עליה לגמרי? (אני חוששת שיש בה יותר מדי נוזלים(
תודה!

גל

מושלם יחד עם ממרח הביצים !