סלט מיקס בטטות ופלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט מיקס בטטות ופלפלים

סלט מיקס בטטות ופלפלים

סלט מיקס בטטות ופלפלים, אם כבר מארחים בחג אז עד הסוף נכון ? אני תמיד אומרת אם כבר מארחים אז עושים את זה מכל הלב. איזה סלט טעים יצא לי.

מרכיבים:

מיקס של עלים שאוהבים
למשל בייבי מיקס, רוקט, חסה מסולסלת
למלא קערה בינונית
בטטה בינונית חתוכה לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
פלפל אדום קלוי
פלפל צהוב קלוי
50 – 70 ג’ גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות.
חופן צנוברים

תיבול לבטטה:
כפית שום כתוש
פלפל שחור טחון
מלח

תיבול לפטריות:
3 – 4 כפות שמן זית
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הרוטב:
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ תפוזים
כפית שום כתוש
כפית חרדל
כפית סילאן / דבש
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לתבל את קוביות הבטטה, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 – 20 דקות או עד שהן רכות אבל לא מאוד.

2. במחבת חמה להקפיץ עם שמן להקפיץ את הפטריות , להוסיף את הסילאן ותבלינים כמה הקפצות ולהוריד מהאש.

3.  לקערה עם העלים להוסיף את הפטריות, בטטה, לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהוסיף. לפני ההגשה להוסיף את הגבינה, לקלות את הצנוברים ולהוסיף, לשקשק את מצרכי הרוטב ולהוסיף לסלט.

הערות:
אפשר להכין בלי הגבינה

סלט מיקס בטטות ופלפלים

14187 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ירדן : אוקיי, ניקי- אין לי מילים.
הסלט הזה פשוט מדהים!!!! ממש כמו במסעדות.
שוב פעם- אין עליך.

שרוןרון : אחלה סלט!! הכנתי אותו מלא פעמים וכל פעם הוא קוצר מחמאות והתפעלות!
תודה ניקי.

אילנית : אתמול הכנתי לראשונה,פשוט קצרתי מחמאות..יצא טעים מאד.תודה!

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

סלט נדיררר! קיבלתי ים מחמאות 🙂

מיכל

הכנתי הכל יום מראש ואיפסנתי במקרר. הגשתי בטמפ’ חדר. נזלל!!! אחד הסלטים אם לא הכי!!!

עדי

הי ניקי! בעיקרון המרכיבים אמורים להיות חמים בזמן ההגשה? תודה וחג שמח!!!

מיכל

אפשר לשלב גבינת חלומי במקום בולגרית?

סיון כפיר

רציתי לשאול איך קולים את הפלפל בתנור? שלם ואח”כ פורסים? על איזה חום?

אסנת

שלום ניקי

ברוטב, אפשר לוותר על החרדל?

תודה

אפרת

היי ניקי 🙂

חשבתי להכין בלי הפטריות
אשמח לדעתך.

תודה,
אפרת