סלסה רוטב משגע!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלסה רוטב משגע!

סלסה רוטב משגע!

אם יש דבר שכיף שיש במקרר זה פינוקים בסגנון כאלה,
חריף פיקנטי טעמים חזקים ועכשיו תתארו לכם את הסלסה על חלת השבת שסופגת את המיץ של הירקות איזה ביס מופלא! יצא לי הרבה ולכמה רגעים חשבתי שהגזמתי אבל זה חוסל בכיף ותאמינו לי שהכנתי הרבה.
אפשר לאכול בכיף והרבה אין כאן שום דבר מטוגן, מתכון בריא קל וטעים זה אומר הכל נכון ?
מצאתי את עצמי אוכלת את זה עם כפית ביס אחרי ביס.
זה נהדר לכל הארוחות, חלבי בשרי מתאים להכל וזה משלים את הארוחה.

יוצא הרבה

מרכיבים:

2 קילו עגבניות
2 בצלים
בצל סגול
7 – 8 שיני שום
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
2 פלפל צ’ילי מתוק
פלפל חריף גדול
צרור כוסברה
מלח

הכנות:

1. לחמם סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבניה לבשל את העגבניות 2 דקות, לסנן ולקלף את הקליפה.

2. קצת ללחוץ על העגבניות שיוציאו קצת מיץ, לחתוך גס את העגבניות להעביר למעבד מזון יחד עם המיצים שלהן, לטחון גס בפולסים לחתיכות קטנות, לא לטחון לרוטב ולהעביר לקערה.

3. לחתוך את הבצל והפלפל לקוביות גדולות, את השום לחצות האמצע, להכניס למעבד מזון לטחון גס בפולסים לחתיכות קטנות, להוסיף לעגבניות, לקצוץ את הכוסברה להוסיף לירקות לתבל להוסיף  4 – 5 כפות שמן זית.

4. להעביר לצנצנת גדולה ולשמור במקרר.

כדאי לדעת ש…
נהדר לאכול את זה כמו שזה, על לחם, להגיש עם נאצ’וס, מתכון קל בריא קל וטעים, נטו ירקות שתענוג לאכול. אפשר לשים חצי פלפל חריף ולמתן את החריפות.

9884 צפיות 66 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלסה רוטב משגע!סלסה רוטב משגע!סלסה רוטב משגע!סלסה רוטב משגע!

10
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

האם אפשר פטרוזיליה במקום כוסברה

עליזה

אפשר להקפיא?

נטלי

הי ניקי. כמה זמן אפשר לשמור במקרר?

אורטל

שלום מה זה פלפל צילי מתוק בבקשה?

מיכל

במה אפשר להחליף את הפלפל צ’ילי מתוק? תודה רבה!!