יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים

בורקס פיצה מהיר פרווה

23 מאי 2021
(Visited 10,230 times, 9 visits today)

בורקס פיצה מהיר פרווה

תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
300 ג’ מטבוחה
280 ג’ טונה (משקל קופסא 140 ג’)
70 ג’ זיתי קלמנטה

אופציה לחלבי:
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת

ביצה טרופה

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לפרוס את הבצק עלים ולרדד אותו דק.

2. למרוח את המטבוחה על הבצק ולהשאיר דפנות נקיות, לסנן את הטונה מהמים / שמן לפורר ולפזר על המטבוחה, לקצוץ את הקלמנטה ולפזר על הטונה.

3. לגלגל לגליל להקפיא ל 30 – 45 דקות, לחתוך את הגליל לפרוסות בעובי 4 – 5 מ”מ, לסדר בתבנית ולהבריש עם ביצה טרופה.

4. לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות, לאפות את השבלולים 15 – 20 דקות.

Easy Dairy-Free Pizza Burekas

כדאי לדעת ש…
אפשר להוסיף גבינה צהובה, פרמזן, אפשר להקפיא. אם משתמשים בזיתים שחורים רגילים כדאי להמליח ולפלפל.

שבלולי הפיצה הם מתכון מהיר וקליל. הבסיס לבורקס הפיצה הוא חבילה של בצק עלים או פילאס. שני סוגי הבצקים הללו הם בצקים שבהם רוב האנרגיה מגיעה משומן וכמות השומן הרווי בהם גבוהה. אמנם טעימים ונוחים מאוד לעבודה, אך נקפיד להשתמש בהם בצורה מדודה.

חומרי המילוי איכותיים ומתבססים על מטבוחה ביתית על בסיס עגבניות ופלפלים, טונה שמכילה חלבון רזה וזיתים שמוסיפים לנו חומצות שומן חד בלתי רווי.
אם נחלק את כל הכמות ל30 שבלולים, בכל שבלול 145 קלוריות.

פינוק עשיר יחסית מבחינה קלורית, כדאי להשאיר אותו להזדמנויות מיוחדות והמלצה שלי- להגיש אותו בצירוף סלט או פלטת ירקות חתוכים. כך נוכל גם להתפנק מכמה בורקסים קטנים וגם להוסיף לחוויה סיבים תזונתיים,

בורקס פיצה מהיר פרווהבורקס פיצה מהיר פרווהבורקס פיצה מהיר פרווה

הרשם
עדכן
3 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, זמן ההקפאה נכון? אם אקפיא ל45 דקות, לא יהיה קשה לפרוס את זה?

וואו נראה מעולה חייבת להכין