יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות כריכים / טוסטים מתכוני ירקות - צמחוני

טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

10 אוקטובר 2021
(Visited 21,825 times, 15 visits today)

טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

5 טוסטים

מרכיבים:

3 בצלים
3 שיני שום

10 פרוסות חלה
5 ביצים
גבינה צהובה
50 ג' מוצרלה מגורדת
4 עגבניות
עלי חסה
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז אפוי עם ירקות 5 דקות הכנה ולתנור

    עזבו הכל ככה מכינים אורז, רציתי אורז עם ירקות כתומים אבל בלי טיגונים והכל אפוי בתנור וכמובן קל קל לא תאמינו כמה שזה פשוט להכנה.  לקח לי 5 – 10 דקות גג, הכנסתי הכל לתבנית ולא בישלתי שום דבר מראש וגם לא חצי בישול.
    הכנסתי לתנור חזרתי אחרי שעה ואיזה ניחוחות יצאו מהתבנית. תוספת מושלמת לארוחה יצא נהדר.
    היופי במנה הזאת זה שילוב הצבעים המהמם הלבן של האורז עם הכתום של הירקות, לא רק מתכון קל גם נראה נהדר,
    מנה משפחתית שכולם אוהבים.
    עכשיו יש לי בעיה איך אני אחזור להכין אורז על האש עכשיו ? תשמרו ישר במועדפים שלא ילך לאיבוד.

  • בטטות אפויות בדבש וסויה

    זאת הדרך הכי קלה וטעימה לאפות בטטות וזה יוצא מעולה, הן לא צריכות יותר מידי דברים בשביל לקבל טעם נהדר, חום גבוה ותנו לתנור לעשות את הקסם שלו, מתכון שאי אפשר ליפול איתו וכשיש אורחים זה בכלל חגיגה.
    הן יוצאות שחומות חרוכות, נימוחות מתקתקות, מקורמלות עם נגיעות של צ'ילי מתוק רק מלקרוא את זה בא לי להכין שוב.
    מנת ירקות נטו למי שמחפש תוספת בלי לעבוד קשה.
    מתחסלות ישר מהתבנית איזה כיף שיש כאלה מתכונים טובים וקלים שבכלום עבודה נותנים תוספת נהדרת.

    5 – 6 מנות

  • תפוחי אדמה ברוזמרין אפויים בתנור

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני בשמיים אין על מתכונים פשוטים ממצרכים שיש לכל אחד בבית.
    הכנתי את אחת התוספות הכי קלאסיות תפוחי אדמה אפויים תראו לי אחד שלא אוהב תפוחי אדמה בתנור אין מצב כזה.
    אני רוצה לספר לכם שאפילו לא קילפתי את התפוחי אדמה אם כבר חיים קלים אז עד הסוף ויצאו לי תפוחי אדמה אפויים מושלמים רכים זהובים עם נגיעות רוזמרין פה ושם אפילו לא צריך תבלינים מלח פלפל וזה מושלם.
    זה נישנוש אדיר ישר מהתבנית רק בשביל לבדוק טעמים 🙂 (רואים בסרטון כמה אני טועמת)
    יש לכם 10 דקות ? תכינו כמעט בלי התעסקויות ויש לכם תוספת מושלמת ומראש הכנתי הרבה שיהיה מה לנשנש עד שזה מגיע לשולחן.

    4 – 5 מנות

  • מרק אפונה וגזר סמיך ומהיר

    התאהבתי באפונה זאת קיטניה נהדרת ואני לא מפסיקה להכין איתה מרקים והפעם הלכתי על מרק אפונה קרמי קטיפתי תדמיינו מרק סמיך שכיף לאכול זה מרק מושלם!
    ארוחה שלמה בקערה אחת מרק משביע וטעים שממלא את הבטן, תוך יומיים לא נשאר כלום הסיר התחסל.
    כמה בריאות בסיר אחד (חלבון, ברזל) ואין כמו מרק חם ביום קר.
    האפונה הולכת לככב אצלי כל החורף במרקים ואני אישית מעדיפה אפונה יבשה כי היא יותר טעימה וזמינה
    לקח 10 דקות להכין ומשם השארתי לכיריים לעבוד ואני רוצה לומר לכם אין השרייה של האפונה זה אומנם מפתיע הרבה אנשים אבל באמת שאין צורך להשרות. הולכים להכין מרק ?

    4 מנות

הכנות:

1. לחתוך את הבצלים לרבעים ולפרוס לפרוסות, את השום לפרוס לפרוסות לא דקות, את העגבניות לחצות ולפרוס דק, עלי חסה לחתוך למרובעים בגודל הפרוסה.

2.  5 פרוסות חלה לקרוץ עיגול במרכז ולהשאיר דפנות, את שאר הפרוסות להשאיר שלמות.

3. לחמם מחבת גדולה עם כמה כפות שמן לטגן את הבצל החתוך כשתיים שלוש דקות להוסיף את השום ולטגן עוד דקה, בשביל לחסוך כלים אני דוחפת את הבצל לקצה המחבת ואם אין מקום אז תוציאו את הבצל החוצה.

4. לשים במחבת פרוסת חלה עם חור לטגן כמה שניות ולהפוך, לשבור ביצת עין לתוך החור לתבל עם מלח פלפל לטגן כדקה עד שהתחתית מזהיבה, להפוך לשים פרוסת גבינה צהובה, מוצרלה, 2 כפות בצל מטוגן, פרוסות עגבניה עלה חסה ולכסות עם פרוסת חלה שלמה, למעוך קצת עם התרבד ולהפוך בעדינות לתת עוד כמה שניות טיגון ולהוריד מהאש.

5. לחצות את הטוסט באמצע ולטרוף!

כדאי לדעת ש…
מה הדרך הכי טובה להכין את הטוסט ? להכין הכל מראש לפני שמתחילים לטגן שהכל יהיה בהישג יד, עגבניה פרוסה מראש, גבינה צהובה חתוכה, עלי חסה, כשמתחילים צריך לעבוד מהר וכדאי שהכל ימתין ליד הכיריים.
תשאלו אותי האם שווה את כל הבלאגן ? כן ועוד כן ועוד פעם כן זה טעים בטירוף! בא לכם לפנק את המשפחה תרוצו על זה. חשוב לומר משהו מראש זה ממכר ברגע שאוכלים פעם אחת רוצים כל ערב.

החלה היא בסיס הפחמימה, הביצה והגבינות הן מקורות החלבון, בתוספת הירקות שבתוך הטוסט מתקבלת ארוחה מאוזנת בטוסט אחד.
מבחינה קלורית, בכל טוסט יש כ450 קלוריות, יחידה אחת של טוסט מספקת לנו ארוחה שלמה. נקודה שחשוב לשים אליה לב- החלה עשירה ודחוסה יותר מלחם, כמעט פי שניים. אם אתם בעניין של השגחה על המשקל, תשתדלו לפרוס פרוסות דקות יותר מהחלה. תוסיפו סלט ירקות גדול ומפנק וקיבלתם ארוחה נהדרת.

טוסט עם ביצת עין
טוסט עם ביצת עין טוסט עם ביצת עין

הרשם
עדכן
18 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות