לביבות עם פטנט לטיגון ללא צורך ללכלך את המחבת
באופן קבוע כשיש לי ירקות במקרר אני אכין לביבות וזה לא קשור לחנוכה לא עובר שבוע שבו אני לא מכינה לביבות, מבחינתי זה שדרוג נהדר לארוחת ערב, אני מוסיפה את המטבל המופלא ואי אפשר להפסיק לאכול.
זאת דרך נהדרת להכניס לילדים ירקות וזה פשוט טעים ועכשיו תרשו לי להתלהב טיגנתי לביבות אבל לא בדרך שאתם חושבים אלא בדרך חדשה וזה תענוג בלי ללכלך כלים הכל נשאר נקי ומבריק בקושי צריך לשטוף את המחבת.
איך זה יכול להיות הרי טיגנתי לביבות ? תראו את הסרטון כי אתם לא תאמינו אם לא תראו בעצמכם. הלביבות עצמן נהדרות פשוטות וטעימות והכל בגלל 3 קישואים שמצאתי במקרר….
18 לביבות
מרכיבים:
3 קישואים גדולים מגורדים
100 ג' גבינה צהובה מגורדת / חתוכה לקוביות
2 גזרים מגורדים
בצל חתוך לקוביות
2 ביצים L או אחת Xl
3/4 כוס קמח
3/4 כפית א. אפייה
3/4 כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח מעט יותר
הכנות:
1. קודם כל תתחילו עם הקישואים, לגרד את הקישואים להעביר למגבת / טטרה / חולצת טריקו להוסיף כפית מלח להמתין 45 דקות לעשות שק קטן ללחוץ ולהוציא נוזלים כמה שאפשר.
2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן עד שמזהיב, לגרד את הגזרים להוסיף ביצה, קמח וא. אפייה ואת הקישואים הסחוטים.
3. לערבב טוב ולהכין לביבות, לקחת נייר אפייה בגודל המחבת לקווצ'ץ' לפתוח ולסדר בתוך המחבת, לחמם את המחבת להוסיף שמן ולטגן את הלביבות עד שמזהיב יפה משני הצדדים תוך כדי השגחה (חשוב) סיימתם ? תרימו את הנייר מהקצוות ותזרקו לפח המחבת נותרת נקייה. יש בעיה עם הנייר אפייה או אין ? תוותרו עליו.
אם מישהו חושש להשתמש בנייר אפייה שיוותר, זאת רק הצעת ייעול ולא חייבים להשתמש בה.
4. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב