מאפינס בננה ושיבולת שועל
אתם מכירים את זה כשקמים בבוקר ואוטוטו יוצאים לעבודה ליום ארוך של פעילות ומתחשק לאכול משהו קטן או לקחת לדרך בשביל לאכול יותר מאוחר, אפילו לא צריך מקרר תדחפו אותו לתיק הוא ימתין לכם.
מאפינס עם שיבולת שועל במתיקות מעודנת יש בננות אז לא צריך להוסיף הרבה סוכר המרקם שלו רך והוא כל כך טעים,
מאוד מתאים לארוחת בוקר זה מתכון מהסוג שכיף לפתוח איתו את הבוקר או לתת לילדים בקופסת האוכל.
ספרתי 5 דקות על השעון התנור כבר דולק חילקתי לשקעים ונתראה עוד 20 דקות.
משהו חשוב שלא אמרתי אפשר להקפיא להפשיר וזה כאילו הכנתי באותו רגע.
10 יחידות
מרכיבים:
3 בננות
100 ג' סוכר (חצי כוס)
2 ביצים L
200 ג' יוגורט (גביע)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
50 ג' קוואקר – שיבולת שועל דקה (חצי כוס)
חצי כפית קינמון
210 ג' קמח (כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. למעוך את הבננות למחית חלקה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.
3. לשמן ולמלא את השקעים קצת יותר משלושת רבעי גובה לאפות על 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.