ג'חנון ב 5 דקות הכנה - פטנט לג'חנון מהיר
עכשיו תגידו איך יכול להיות ג'חנון ב 5 דקות הכנה זה אפילו לא הגיוני נכון ? הרי ג'חנון לוקח להכין אותו שעות בתנור וכל הטירחה לסדר בסיר שהכל יהיה אפוי ולא יהיה אפוי מידי או חס וחלילה יבש.
המתכון הזה נולד מזה ששכחתי להכניס ג'חנון בלילה לתנור (קורה גם לי) ידעתי שבבוקר הילדים ירצו לאכול את הג'חנון עם הרסק הביצים והסלט והייתי צריכה לאלתר משהו זריז ופשוט.
אני רוצה לומר לכם הצלחתי להגיש ג'חנון חם עם כל התוספות האהובות ליד וזה לקח לי בסך הכל כמה דקות הכנה.
יש כאלה שיאמרו שזה לא ג'חנון וככה לא מכינים אז מצידי אפשר לקרוא לזה כפתורי ג'חנון או ג'חנון בכאילו וזה אפילו יותר מוצלח מהג'חנון הרגיל זה יוצא פריך זהוב מתפרק בפה תטבלו ברסק עגבניות ותראו כמה שזה שווה.
3 מנות
מרכיבים:
2 גלילי ג'חנון מעט מופשרים
5 – 6 כפות שמן
הכנות:
1. לפרוס את הג'חנון לפרוסות בעובי 4 – 5 מ"מ חשוב שהג'חנון לא יהיה מופשר כי אז יהיה קשה לפרוס פרוסות ישרות ויפות.
2. לטגן את הפרוסות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
3. להגיש חם עם רסק עגבניות, ביצים קשות, סלט ירקות טרי וזיתים דפוקים.