לביבות רסק תפוחים לילדים
המתכון הכי שווה שהכנתי משאריות רסק תפוחים שנותרו לי, אני מחזיקה באופן קבוע רסק תפוחים בשביל להכין את העוגה הזאת אבל מה עושים כשנותר רסק ? מכינים לביבות תפוחי עץ שהילדים לא יכולים לעמוד בפניהם.
כשבא לנשנש משהו מתוק אבל מהיר בלי ללכלך יותר מידי כלים אין כמו הלביבות האלה 10 דקות והגשתי לביבות רכות מושלמות וטעימות לשולחן עם סירופ מייפל / דבש.
15 לביבות קטנות
מרכיבים:
שליש כוס רסק תפוחים (4 כפות)
70 ג' קמח (חצי כוס)
כף סוכר
ביצה
קורט קינמון
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים לתערובת חלקה, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן בעזרת כפית להניח ערימות קטנות בשמן החם.
2. לטגן בסבלנות עד שמזהיב להפוך להמשיך לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.
3. דרך נוספת להעביר את התערובת לשקית זילוף להזליף ערימות קטנות לשמן החם ולטגן עד שמופיעה טבעת זהב בהיקף של העיגול להפוך ולהמשיך לטגן עד שמזהיב.