יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות ארוחות צהריים לביבות אפויות מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לראש השנה מתכונים לתשעה באב

קציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחת

2 פברואר 2025
(Visited 4,154 times, 35 visits today)
קציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחת

קציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחת

ככה עושים קציצות כרישה מדוגמות אחת אחת ואם אני אומרת שיצאו לי מושלמות אז אתם חייבים לראות איזה יפות יצאו והכל בזכות טריק אחד קטן שהופך כל קציצה לדוגמנית משגעת.
מבחינת הילדים זה נראה כמו המבורגרים קטנים ועוד דבר שעשיתי הכנתי אותן קריספיות כל ביס קראנץ לפנים עם כל הדברים הטעימים כרישה תפוחי אדמה הוספתי עשבי תיבול שיהיה ירוק בעיניים ואת הכל עטפתי במעטה פריך ודק.
יצאו יפות משגעות והכי חשוב קלות התוצאה נהדרת אתם חייבים להכין.

20 יחידות

מרכיבים:

600 ג' פראסה / כרישה (4 כרשות גדולות)
3 תפוחי אדמה גדולים
2 ביצים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
קורט כורכום
3 כפות שמן זית
שלושת רבעי כוס קמח מצה / פירורי לחם זהובים
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור

הכנות:

1. לחתוך את החלק התחתון הירוק של הכרישה הוא סיבי יותר ועדיף לא להשתמש בו, לפרק את הכרישה לשים במסננת לשטוף את כל החול שמסתתר ולחתוך לקוביות קטנות כמה שיותר.

2. לבשל את הכרישה במים מומלחים 20 דקות ולסנן, מומלץ לסחוט היטב שכל הנוזלים יצאו החוצה זה לוקח זמן אז בסבלנות.

3. לקלף את התפוחי אדמה לבשל עד שהם רכים כמו לפירה ולמעוך למחית אחידה.

4. לחתוך את הכרישה לחתיכות קטנות ולהוסיף את שאר המצרכים תפוחי אדמה, כרישה, פירורי לחם, שמן זית, ביצים ותבלינים להכין קציצות לצפות עם פירורי לחם ולטגן עד שמזהיב יפה משני הצדדים.

*אפשר גם לוותר על הציפוי של הקציצות.

5. עכשיו אפשרות להכין קציצות אסתטיות יותר: אחרי שהעיסה מוכנה לקחת חתיכה מהעיסה ולצפות עם פירורי לחם (יש תמונה) עכשיו לקחת קורצן עגול קוטר 6 למלא את הקורצן ליישר יפה ולשלוף את הקורצן, להכין צלחת עם פירורי לחם ולצפות שוב את הקציצות (ציפוי כפול).

6. לטגן עד הזהבה יפה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

7. אפייה למי שלא רוצה לטגן:
לחמם תנור ל 180 מעלות לשמן טוב תבנית עם נייר אפייה, לסדר את הקציצות ולאפות כ 30 דקות ולהפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

ספגטי אדום של פעם

עוף בתנור ב 5 דקות הכנה

קציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחתקציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחתקציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחתקציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחתקציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחתקציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחתקציצות כרישה (פראסה) מושלמות אחת אחת

הרשם
עדכן
0 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן