


לביבות אורז ותפוחי אדמה
לביבות אורז ותפוחי אדמה, לפעמים נשארות שאריות של אורז לבן וזה לא מספיק בשביל תוספת זה קצת מידי והרי לא זורקים אוכל אז מה עושים עם שאריות של אורז לבן ? אה זהו עושים לביבות מכניסים תירס גבינות ופתאום משום מקום יש לי ארוחת ערב וזה אפילו לא היה בכוונה.
17 לביבות
מרכיבים:
כוס אורז מבושל
1/3 כוס תירס
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ ומטוגן עד הזהבה
תפוח אדמה מגורד
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינת עיזים (כל גבינה קשה) מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים ליצור לביבות. במחבת חמה לטגן את הלביבות עד הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
2. להגיש עם סלט ירקות קצוץ וגבינה לבנה.
הערות:
מצויין לשאריות אורז, אני לא ממליצה להכין אורז במיוחד כיוון שכמות האורז לא גדולה.
גולשים מכינים וממליצים:
מיאמי פלורידה : איזה כייף זה לא לזרוק את שאריות האורז ולהתענג על קציצות מ ו ש ל מ ו ת !!!
מומלץ ביותר ….ושוב תודה לך ניקי 😉
לובה : מעולה!!! טעים!!! עם כל ביס תהיתי מחדש – איך אפשר לעשות משהו טעים ושונה כל כך עם אורז! תודה רבה
האם ניתן להכין את הלביבות גם משאריות אורז של סושי?
מצויין הכנתי אותם והתענגנו מעולה