לביבות אורז ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות אורז ותפוחי אדמה

לביבות אורז ותפוחי אדמה

לביבות אורז ותפוחי אדמה, לפעמים נשארות שאריות של אורז לבן וזה לא מספיק בשביל תוספת זה קצת מידי והרי לא זורקים אוכל אז מה עושים עם שאריות של אורז לבן ? אה זהו עושים לביבות מכניסים תירס גבינות ופתאום משום מקום יש לי ארוחת ערב וזה אפילו לא היה בכוונה.

17 לביבות

מרכיבים:

כוס אורז מבושל
1/3 כוס תירס
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ ומטוגן עד הזהבה
תפוח אדמה מגורד
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינת עיזים (כל גבינה קשה) מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור לביבות. במחבת חמה לטגן את הלביבות עד הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

2. להגיש עם סלט ירקות קצוץ וגבינה לבנה.

הערות:
מצויין לשאריות אורז, אני לא ממליצה להכין אורז במיוחד כיוון שכמות האורז לא גדולה.

6043 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות אורז ותפוחי אדמה

לביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

מיאמי פלורידה : איזה כייף זה לא לזרוק את שאריות האורז ולהתענג על קציצות מ ו ש ל מ ו ת !!!
מומלץ ביותר ….ושוב תודה לך ניקי 😉

לובה : מעולה!!! טעים!!! עם כל ביס תהיתי מחדש – איך אפשר לעשות משהו טעים ושונה כל כך עם אורז! תודה רבה

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליבי

היי ניקי! יש לי פצפונית כמעט בת שנה וכל מה שאני מנסה איתה מהאתר שלך הוא הצלחה מסחררת 🙂 בינתיים נוסו מאפינס דלעת, פנקייק בננה וגבינה, עוגת וניל וקינמון- הכל יצא מצוין! עכשיו יש לי אורז מבושל ואני רוצה להכין את הלביבות הללו, ויש לי גם תפוח אדמה מבושל. אם אמעך ואוסיף במקום לגרד זה יעבוד?

1 6 7 8