יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מתכוני אורז מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לחנוכה מתכונים לתשעה באב מתכונים מהירים וקלים

לביבות אורז ותפוחי אדמה

13 ינואר 2013
(Visited 10,866 times, 5 visits today)
לביבות אורז ותפוחי אדמה

לביבות אורז ותפוחי אדמה

לביבות אורז ותפוחי אדמה, לפעמים נשארות שאריות של אורז לבן וזה לא מספיק בשביל תוספת זה קצת מידי והרי לא זורקים אוכל אז מה עושים עם שאריות של אורז לבן ? אה זהו עושים לביבות מכניסים תירס גבינות ופתאום משום מקום יש לי ארוחת ערב וזה אפילו לא היה בכוונה.

17 לביבות

מרכיבים:

כוס אורז מבושל
1/3 כוס תירס
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ ומטוגן עד הזהבה
תפוח אדמה מגורד
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
50 ג' גבינת עיזים (כל גבינה קשה) מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק ירקות עם אורז

    מה שהכי יפה במרק הזה שהוא ארוחה שלמה, אכלתי קערה ממנו וזה הספיק לי תראו כמה דברים טובים ירקות בצל, גזר, תפוח אדמה ואורז בסמטי שנותן את הטאצ' הסופי, לא הפסקתי לטעום ככה בקטנה פה ושם.
    זה כל כך טעים לאכול מרק ירקות עם אורז מנה עיקרית ותוספת הכל בקערה אחת ואתם יודעים מה מבחינתי זה יכול להיות גם בקיץ דברים טובים אפשר לאכול כל השנה ולא רק בחורף.
    בכל זאת רוצים להוסיף משהו ליד ? מקלות בצל (טעים ברמות!) סלט עגבניות חריף כמו בפלפליות (ממכר)
    ולביבות לא משנה הסוג, יופי של ארוחה קלה ולא קשה להכנה.

    4 מנות

  • סופגניות אשל ב 5 דקות הכנה

    מדהימות! קסם של סופגניות בשלושה מצרכים זה הכל ואפילו אין ביצים אין צורך להתפיח לרדד וכל הבלאגן המתכון הכי קל לסופגניות, לא מאמינים ? אתם חייבים להכין ולראות את הקסם בעצמכם.
    לא יאמן שבכלום מצרכים יוצאות כאלה סופגניות רכות וטעימות לא הפסקתי לנשנש הן מעולות.
    אין מיקסר כמעט ואין מצרכים למען האמת, ערבוב ידני לקח לי דקה לערבב ותוך 5 דקות אפילו פחות כבר היו לי סופגניות טעימות יש יותר טוב מזה ?
    הכי חשוב תכפילו כמויות עדיף זה מתחסל כל כך מהר שתצטערו שלא הכנתם יותר.
    נתתי בתחתית המתכון טיפים.

    18 סופגניות קטנות

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור לביבות. במחבת חמה לטגן את הלביבות עד הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

2. להגיש עם סלט ירקות קצוץ וגבינה לבנה.

הערות:
מצויין לשאריות אורז, אני לא ממליצה להכין אורז במיוחד כיוון שכמות האורז לא גדולה.

לביבות אורז ותפוחי אדמה

לביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמהלביבות אורז ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

מיאמי פלורידה : איזה כייף זה לא לזרוק את שאריות האורז ולהתענג על קציצות מ ו ש ל מ ו ת !!!
מומלץ ביותר ….ושוב תודה לך ניקי 😉

לובה : מעולה!!! טעים!!! עם כל ביס תהיתי מחדש – איך אפשר לעשות משהו טעים ושונה כל כך עם אורז! תודה רבה

הרשם
עדכן
116 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מה אפשר במקום פרורי לחם? לרגישים לגלוטן

האם ניתן להכין את הלביבות גם משאריות אורז של סושי?

מצויין הכנתי אותם והתענגנו מעולה

ניסיתי ויצא נהדר! תודה רבה

הכנתי אתמול ויצא אליפות!!!
נס שהכנתי פי שתיים!!!
רציתי לכתוב שאפיתי במקום לטגן (כמו שלמדתי ממתכונים של הלביבות האחרות…) ויצא מצוין!! ממש ממליצה לאפות ולחסוך את הטיגון.

ניקי בוקר טוב! האם הלביבות אורז מתאימות להיכנס לרוטב אחרי הטיגון? תודה

הי,
האמת שבאמת כל בוקר אני מכינה משהו אחד לפחות מהאתר שלך, ככה הילדים מרגישים שאני בחופש, וזה הפינוק שלי להם בימים האלה שאני לא עובדת, נהנית להפתיע אותם כל יום עם משהו אחר,
היום חיפשתי פיתרון לשאריות האורז מאתמול ומצאתי את המתכון הזה, מה אומר לך? מעדן, הדבר הכי טעים בערך שאכלתי. (הכנתי פרווה בלי הגבינות ויצא מושלם!)
תודה רבה!