יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מנות ראשונות

לביבות גבינה ברוטב פלפלים

16 ינואר 2013
(Visited 1,628 times, 1 visits today)
לביבות גבינה ברוטב פלפלים

לביבות גבינה ברוטב פלפלים

לביבות גבינה ברוטב פלפלים, מתכון קצת שונה מהרגיל לביבות גבינה מלוחות ועוד ברוטב עם פלפלים, איך השילוב הזה נשמע לכם ?  לי הוא טעים מאוד ולא תמיד מתחשק לי בשר.

מרכיבים:

250 ג’ גבינה לבנה 9%
50 ג’ פירורי לחם
2 ביצים טרופות
כפית שום כתוש
70 ג’ פתיתי גבינה צהובה (חצי כוס).
בצל קצוץ מטוגן
מל”פ

הרוטב:
בצל חתוך לקוביות
2 פלפלים חתוכים לקוביות
קופסת רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

הכנות:

1. לערבב את כל מצרכי הלביבות, לשים ערימות קטנות בעזרת כפית על נייר אפייה משומן עם רווח בין אחת לשנייה.

2. לחמם תנור לחום בינוני, להכניס לתנור, 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים מעט.
**להשאיר משהו לרוטב ולא לאכול הכל**

3. לטגן בצל עד הזהבה להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים להוסיף מים, רסק, תבלינים להרתיח להוסיף את הלביבות להנמיך לבשל כמה דקות ולהוריד מהאש.

הערות:
מתאים לילדים.
אפשר לטגן במקום לאפות.

גולשים מכינים וממליצים:

הדס : “וואו! מוצלח כמו תמיד! כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שהכנתי את זה!”

שירן “טעים ממש!
עשיתי כמות כפולה
זה אומר שאכלתי מלאאא חח
תודה”

הרשם
עדכן
56 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
נגמר לי הבצל
אפשר בלעדיו?

ניקי….השם שאומר את הכל!
אז ככה…אנחנו גרים כיום בחו”ל ושומרים כשרות. אני לא מפסיקה להכין את המתכונים שלך שיוצאים תמיד טעים!!
הם עשירים בטעם, מעודנים והעיקר מחומרים פשוטים יחסית שתמיד יש בנמצא!!
הבעל והילד תמיד שמחים לעוד משהו חדש שגיליתי….והבטן תמיד מרגישה טוב אחרי:)
ספציפית ללביבות הנ”ל-יופי של מתכון!!
טעיםם ברמות, קל להכנה ויחסית דיאטתי…
תודה!!!!

חייבת לומר שראיתי את המתכון הזה מזמן באתר ולא הכנתי כי התמונה לא כל כך משכה אותי, אתמול הסתכלתי על המצרכים והחלטתי להכין. זו הייתה הצלחה אדירה, לא האמנתי איך זה נטרף בשנייה.. הבן שלי שתה את כל מה שנשאר מהרוטב בסוף מרוב שהיה לו טעים ☺ המון תודה!

תודה רבה!!!
הולכת להכין 🙂

בוקר טוב ניקי,
הכנתי כמות כפולה שתהיה חצי לאכילה ‘טבעית’ וחצי עם הרוטב 🙂
הבעיה שתוך כדי אכלו לי את הפלפלים שהיו על השיש.. יש רוטב נוסף שיכול להתאים או ש’נאלץ’ לאכול אותן ככה?

היי ניקי האלופה, בליחה על השאלה המפגרת, מה זה מל”פ?

ניקי היקרה, מה לדעתך טעים להגיש עם הלביבות? תודה רבה!!