פלאפל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלאפל

פלאפל

מה באמת להכין פלאפל בבית ? כן מתכון לפלאפל בייתי בטעם נהדר עם כל הדברים הטובים חומוס, פטרוזיליה מתערבבים להם ביחד והתוצאה חגיגה למשפחה.
ממש לא קשה להכין ואחרי שמכינים לא מבינים איך אפשר לקנות זה הרי הרבה יותר טוב מקנוי.

24 כדורים

מרכיבים:

כוס חומוס שהושרה לילה שלם כ 12 שעות
3 פרוסות חלה שהושרתה ונסחטה
3 שיני שום
בצל בינוני חתוך גס
צרור פטרוזיליה
כפית א. אפיה
מעט קינמון
כפית כמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לטחון את כל המצרכים לתקן תיבול ליצור כדורים ולקרר כשעתיים.

2. לטגן בשמן עמוק כמה דקות עד שהכדורים משחימים ולהוציא לנייר סופג.

3. אפשרות לאפות להוסיף לבלילה כ 3 כפות שמן :
מעט לשטח את הכדורים לרפד תבנית בנייר אפיה משומן כ 15 דקות צד ראשון ועוד 10 דקות צד שני, או עד שמשחים בחום של 180 מעלות.

לא להשתמש בחומוס קפוא

24638 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN858622

SN858625

SN858643

SN858640

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “ב2מילים
אין עלייך!!!
כולם אמרו שטעים יותר מכל הפלאפל שאכלו עד היום…
תבורכי:)”

קרן : “טעים !!! נחטף!!! טעים!!!
בעלי עוד אכל מהם כמו צ’יפס אחרי שסיים לאכול אותם בפיתה”

הילה : “יצא פשוט פלאפל מעולה!!!
ממש כמו בחנות רק הרבה יותר טעים ובריא”


704
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

וואו ניקי, יצא מעולה! ניסיתי כמה מתכונים לפני זה, והכדורים יצאו דחוסים וקשים וממש לא משהו.. והמתכון שלך יצא פצצה! פריך מבחוץ ורך מבפנים, זה פשוט חוסל! תודה רבה (:

הדר

הי ניקי, בטעות בישלתי את גרגירי החומוס לאחר ההשריה.. הם עכשיו רכים.. יש מה לעשות?

לורן חיון

היי ניקי, אני רוצה להכין את הכדורים כמה שיותר קרוב לארוחה האם אפשרי לקרר מעל לשעתיים? ושאלה נוספת האם הבצל הכרחי בכדורים כי לא זכור לי שיש בצל בכדורי פלאפל הקנויים או שיש ולא שמתי לב

מיטל

שאלה נוספת, יש לי חומוס שהשרתי והכנסתי למקפיא לשימוש עתידי (החומוס רגיל משקית ולא משימורים או הקפאה). ניתן להפשירו ולהשתמש?

מיטל

היי ניקי
האם אפשר להכין את הכדורים בערב , להכניס למקרר, ולטגן רק למחרת בצהריים?

רוני

שלום ניקי,
כל הכבוד על המתכונים הנהדרים שלך. כל מה שהכנתי עד עכשיו יצא נהדר.
שאלה..
לגבי הפלאפל, הכנתי בדיוק לפי ההוראות והתפרק לי קצת בטיגון. מה יכולה להיות הסיבה?
תודה

מיטל יאיר

חייבת להגיב!
למרות שאני מכינה כמעט הכל במטבח, קצת חששתי להכין פלאפל.. נצמדתי לכמויות, מדוייקות בול. עיסה ממש יציבה ונוחה לכדרור ואפילו שמתי את התערובת במקפיא למשך 20 דקות בלבד…!
יצא פשוט נהדר, יותר טוב מקנוי.
עכשיו הילדים נהנים עם הפלאפל בפיתה ואני נהנית לראות אותם 🙂

1 41 42 43