פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

חם עכשיו לא בא לצאת מהבית או שחוזרים מעבודה ורוצים להכין משהו קלים, מה עושים ? הולכים למזווה כמובן פסטה יש זיתים וטונה יש, מזה אפשר להכין מנה יפה וטעימה.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
15 דקות

מרכיבים:

250 ג’ ספגטי או כל פסטה שאוהבים
קופסת טונה קטנה 170 ג’ מפוררת
חצי קופסת זיתים מגולענים
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הזיתים כ 15 דקות במים רותחים לסנן ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עד שחלק מהנוזלים מתאדים.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. להגיש את הפסטה עם מנה נדיבה של רוטב.

15716 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם טונה

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יצא אשש!!
אוהבת אותך!!:)”

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

וואו פשוט מושלם! מתה על המתכון הזה, את פשוט אלופה!!!
טעים מאוד מומלץ בחום

מיכל

פשוט מושלם מתה על המתכון הזה! פשוט אלופה!!!

הדסה

מתאים רוטב אלף האיים?

חני

היי ניקי, זה פשוט טעים!!! אפילו המפונקים שבמשפחה התלקקו…:-)
משתמשת בהרבה מתכונים שלך הכל כל כך ברור ויוצא טוב! תודה גדולה!!

1 3 4 5