פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים
חם עכשיו לא בא לצאת מהבית או שחוזרים מעבודה ורוצים להכין משהו קלים, מה עושים ? הולכים למזווה כמובן פסטה יש זיתים וטונה יש, מזה אפשר להכין מנה יפה וטעימה.
3 – 4 מנות
זמן הכנה:
15 דקות
מרכיבים:
250 ג' ספגטי או כל פסטה שאוהבים
קופסת טונה קטנה 170 ג' מפוררת
חצי קופסת זיתים מגולענים
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן 100 ג'
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לבשל את הזיתים כ 15 דקות במים רותחים לסנן ולקצוץ.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עד שחלק מהנוזלים מתאדים.
2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. להגיש את הפסטה עם מנה נדיבה של רוטב.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : "יצא אשש!!
אוהבת אותך!!:)"