פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

חם עכשיו לא בא לצאת מהבית או שחוזרים מעבודה ורוצים להכין משהו קלים, מה עושים ? הולכים למזווה כמובן פסטה יש זיתים וטונה יש, מזה אפשר להכין מנה יפה וטעימה.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
15 דקות

מרכיבים:

250 ג’ ספגטי או כל פסטה שאוהבים
קופסת טונה קטנה 170 ג’ מפוררת
חצי קופסת זיתים מגולענים
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לבשל את הזיתים כ 15 דקות במים רותחים לסנן ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עד שחלק מהנוזלים מתאדים.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. להגיש את הפסטה עם מנה נדיבה של רוטב.

6591 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם טונה

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יצא אשש!!
אוהבת אותך!!:)”


58
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוריה

שלום ניקי! אני מוזמנת למסיבה ונתבקשתי להביא פסטה. האם אפשר לשפוך את כל הרוטב על הפסטה ולהגיש את כל המנה בקערה גדולה?

מורן

פלפלים הכוונה לחריפים או לא?

ליזי

ניקוש
מה כדאי במקום פלפלים אם אין
עגבניה? קישואים תפוח אדמה גזר משהוא אחר? :))

קרן

חייבים להרתיח את הזיתים ?

לורן...❤

תודה על הכל באמת אני ינסה ויגיד לך איך יצא

לורן...❤

תודה ויש לי עוד שאלה כמה זה רסק עגבניות בכפות / כפיות ??

לורן...❤

היי ניקי, אני רוצה לעשות 400 גרם פסטה צריך אולי להכפיל משו אם כן מה ??