פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

חם עכשיו לא בא לצאת מהבית או שחוזרים מעבודה ורוצים להכין משהו קלים, מה עושים ? הולכים למזווה כמובן פסטה יש זיתים וטונה יש, מזה אפשר להכין מנה יפה וטעימה.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
15 דקות

מרכיבים:

250 ג’ ספגטי או כל פסטה שאוהבים
קופסת טונה קטנה 170 ג’ מפוררת
חצי קופסת זיתים מגולענים
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הזיתים כ 15 דקות במים רותחים לסנן ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עד שחלק מהנוזלים מתאדים.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. להגיש את הפסטה עם מנה נדיבה של רוטב.

13050 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם טונה

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יצא אשש!!
אוהבת אותך!!:)”

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

הי ניקי,
אני לא יודעת למה אין המלצות למתכון הזה אבל הוא פשוט מעולה….
כבר הכנתי אותו מלא פעמים ופשוט טרפנו אותו!!
אין עלייך!!!!!

הדס

קודם כל -יש לך מתכונים כיפיים וטעימים! תודה!
שאלה- אין לי זיתים, האם הכרחי (שאלך לבקש משכנה) או שאפשר בלי?

דורית

סליחה על ריבוי השאלות, אבל,
איך אני יודעת מתי צריך לכסות את הסיר ומתי לא?
שאת רושמת לבשל, צריך לכסות? ומה עם הרתחת הזיתיים?
יש איזשהי נוסחה שאומרת מתי לכסות ומתי לא?
תודה רבה

אלינה

האם אפשר לוותר על הפלפל אדום?

אירית

התגובה שלך

עמליה

הי ניקי,
נראה טוב.. יש לי טבעות זתים מוכים,האם גם אותם צריך להרתיח? תודה

מלכה

היי ניקי
תודה על מתכוני הפרווה ששלחת לנו היום.
השבוע יחול צום ט באב ואנו לא אוכלים בשר.
אז תודה שחשבת עלינו.
המתכונים האלה מסדרים לנו יופי את השבוע.
תבורכי

1 2 3 5