פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

חם עכשיו לא בא לצאת מהבית או שחוזרים מעבודה ורוצים להכין משהו קלים, מה עושים ? הולכים למזווה כמובן פסטה יש זיתים וטונה יש, מזה אפשר להכין מנה יפה וטעימה.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
15 דקות

מרכיבים:

250 ג’ ספגטי או כל פסטה שאוהבים
קופסת טונה קטנה 170 ג’ מפוררת
חצי קופסת זיתים מגולענים
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הזיתים כ 15 דקות במים רותחים לסנן ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עד שחלק מהנוזלים מתאדים.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. להגיש את הפסטה עם מנה נדיבה של רוטב.

16811 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם טונה

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יצא אשש!!
אוהבת אותך!!:)”

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

??

הודיה

היוש ניקי רציתי המלצה שלך מה כדאי להגיש ליד? תודה…

עדן

ערב טוב ניקי
אין לי פלפלים אדומים האם אפשר להשתמש בפלפלים כתומים?

שיילו

היי ניקי,
המתכון הזה פשוט מעולה
כל כך טעים וקל
תודה רבה:)

אוריה

תודה רבה!
המתכונים שלך ככ פשוטים וטעימים! בעלי כל פעם מתפעל.. 🙂

אוריה

ניקי משלומך?! 🙂
אינלי זיתים והבנתי שאפשר גם בלי..
אני רוצה בנוסף לגמבה להוסיף עוד ירק.. מה נראלך יכול להתאים? נגיד קישוא נשמע שייך?

שרית

כרגיל ניקי המתכונים מעולים וממש פשוטים..
תודה רבה על השיתוף וההסבר המדוייק!