פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

פסטה ברוטב טונה פלפלים וזיתים

חם עכשיו לא בא לצאת מהבית או שחוזרים מעבודה ורוצים להכין משהו קלים, מה עושים ? הולכים למזווה כמובן פסטה יש זיתים וטונה יש, מזה אפשר להכין מנה יפה וטעימה.

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
15 דקות

מרכיבים:

250 ג’ ספגטי או כל פסטה שאוהבים
קופסת טונה קטנה 170 ג’ מפוררת
חצי קופסת זיתים מגולענים
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הזיתים כ 15 דקות במים רותחים לסנן ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל עד שחלק מהנוזלים מתאדים.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. להגיש את הפסטה עם מנה נדיבה של רוטב.

16904 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם טונה

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יצא אשש!!
אוהבת אותך!!:)”

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

אפשר גם בלי טונה?

פרח

וואוו! יצא פשוט טעים.

ססופגיה

האם אפשר לחמם ולאכול גם יום אחרי?

אלה

פסטה מ-ע-ו-ל-ה!!! כל כך טעים. זה המתכון הראשון שלך שהכנתי ויצא פשוט מושלם. ליקקנו את האצבעות. תודה רבה לך ניקי.

חנה

טעים מאוד תודה רבה

סמדר

טעים!! הכנתי מראש כמות כפולה וידעתי שלא אתחרט 🙂

הודיה

תודה