טורטייה ממולאת חזה עוף וירקות מוקפצים
אני אגלה לכם סוד אני משתמשת המון בשיטת בישול הזאת להקפיץ חזה עוף עם מרינדה טובה להוסיף ירקות ואת הכל להכניס לטורטייה, זאת דרך מעולה להגיש ארוחת צהריים לילדים מושך את העין נראה מקסים וטעים ביותר.
לפעמים אני מוסיפה סלט ירקות וטחינה הטורטייה מקבלת הכל באהבה לקפל ולתת ביס זאת מנה שאפשר בכיף והאהבה, מומלץ בחום לאמץ לארוחת צהריים מהירה הרי לכולם יש טורטיות בבית, מתכון מהמם אוהבת את השילוב של חזה עוף וירקות.
2 – 3 מנות
מרכיבים:
5 – 6 טורטיות
250 ג' חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות / בינוניות
כפית דבש / סילאן / רוטב צ'ילי מתוק
כפית פפריקה מרוקאית
4 כפות שמן זית
כפית א. מרק
פלפל אדום גדול חתוך למקלות קצרים
2 גזרים חתוכים למקלות קצרים
חצי כף דבש / סילאן
פלפל שחור
מלח
4 – 5 עלי חסה קרועים לחתיכות
הכנות:
1. לערבב את החזה עם עם השמן זית, פפריקה והא. מרק ולהשרות כשעה.
2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף את הפלפל ולטגן עוד כמה דקות הירקות אמורים להיות פריכים, להוסיף את החזה עוף להקפיץ ביחד כ 5 דקות להוסיף את הסילאן להמליח ולפלפל.
3. לשים בטורטייה עלי חסה ולמלא עם החזה עוף והירקות.
גולשים מכינים וממליצים:
יערה : "ניקי יקרה,הכוכבת שלנו במטבח באירלנד!!!מדהימה.כל המשפחה אכלה ואת גורפת המון מחמאות!!!"
שירן : "יצא נפלא תודה רבה!! מתכון קל הכנה וטעים ממש!!"