


טורטייה ממולאת חזה עוף וירקות מוקפצים
טורטייה מוצר נפלא תמיד זמין בבית, תחזיקו במזווה באופן קבוע למקרה שמתחשק משהו קליל לאכול כי בחום הזה אין כח למשהו כבד, מהיר קליל ומאוד טעים, כמו לאכול במסעדה אבל בבית. הפעם בחרתי בחזה עוף עם ירקות הבעיה היחידה שהמילוי טעים כמו שהוא ומנשנשים ממנו בדרך…
5 – 6 טורטיות
מרכיבים:
טורטיות
200 ג’ חזה עוף חתוך קטן
כפית דבש
כפית פפריקה
4 כפות שמן זית
פלפל אדום גדול
2 גזרים
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
עלי בייבי
הכנות:
1. לערבב את החזה עם כפית הדבש פפריקה ושמן זית ולהשרות כשעה.
2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, במחבת חמה לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף את הפלפל ולטגן עוד כמה דקות.
3. להוסיף את החזה לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה להוסיף דבש ולתבל לטגן כדקה נוספת ולהוריד.
4. לשים במרכז הטורטיה לאורך עלי בייבי ומעל מהחזה והירקות לגלגל לגליל.
מותר לנשנש לא לגמור הכל 🙂
גולשים מכינים וממליצים:
יערה : “ניקי יקרה,הכוכבת שלנו במטבח באירלנד!!!מדהימה.כל המשפחה אכלה ואת גורפת המון מחמאות!!!”
שירן : “יצא נפלא תודה רבה!! מתכון קל הכנה וטעים ממש!!”
היי ניקי!
אפשר סילאן במקום דבש?
ניקי יקרה,
איזה רוטב שייך לשים לטורטיות שלא יהיה יבש?
ניקי יקרה,
אני רוצה להכין מראש ולחמם בחג. אם אני אטגן את הטורטיה מצופה בביצה ופירורי לחם אפשר יהיה להכין מראש ולחמם על הפלטה?
אפשר למלא את הטורטיה ולהקפיא כמה ימים, ואחרי הקפאה לצפות בפרורי לחם ולטגן?
תודה מראש
היי ניקי
אפשר להוסיף לבפנים המילוי סלט כרוב במקום הגמבה ושאר הירקות?
והאם זה יהיה טוב ליום אחרי?
תודה מראש
בוקר טוב,ניקי!
נראה מתכון מעולה,רוצה להכין לשבת,שייך להגיש קר? ועוד משו אם אני יחמם את המילוי על הפלטה,כשעה,שעה וחצי עד שאוכלים זה מידי זמן?
איזה טעיםםם!!! האתר הזה מציל אותי כל יום מחדש ♡