


טורטייה ממולאת חזה עוף וירקות מוקפצים
טורטייה מוצר נפלא תמיד זמין בבית, תחזיקו במזווה באופן קבוע למקרה שמתחשק משהו קליל לאכול כי בחום הזה אין כח למשהו כבד, מהיר קליל ומאוד טעים, כמו לאכול במסעדה אבל בבית. הפעם בחרתי בחזה עוף עם ירקות הבעיה היחידה שהמילוי טעים כמו שהוא ומנשנשים ממנו בדרך…
5 – 6 טורטיות
מרכיבים:
טורטיות
200 ג’ חזה עוף חתוך קטן
כפית דבש
כפית פפריקה
4 כפות שמן זית
פלפל אדום גדול
2 גזרים
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
עלי בייבי
הכנות:
1. לערבב את החזה עם כפית הדבש פפריקה ושמן זית ולהשרות כשעה.
2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, במחבת חמה לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף את הפלפל ולטגן עוד כמה דקות.
3. להוסיף את החזה לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה להוסיף דבש ולתבל לטגן כדקה נוספת ולהוריד.
4. לשים במרכז הטורטיה לאורך עלי בייבי ומעל מהחזה והירקות לגלגל לגליל.
מותר לנשנש לא לגמור הכל 🙂
גולשים מכינים וממליצים:
יערה : “ניקי יקרה,הכוכבת שלנו במטבח באירלנד!!!מדהימה.כל המשפחה אכלה ואת גורפת המון מחמאות!!!”
שירן : “יצא נפלא תודה רבה!! מתכון קל הכנה וטעים ממש!!”
המתכון הזה יכול להתאים גם לשילוב של חזה עוף יחד עם פרגיות?
ניקי יקרה,הכוכבת שלנו במטבח באירלנד!!!מדהימה.כל המשפחה אכלה ואת גורפת המון מחמאות!!!
היי ניקי, אין על המתכונים שלך! מנצחים בכל מצב!
רציתי לדעת האם אפשר להחליף לחזה הודו?
יצא נפלא תודה רבה!!
מתכון קל הכנה וטעים ממש!!
שלום ניקי
יש לך מתכון לטורטיה עם בשר טחון?
הי ניקי יקרה
קשור להוסיף סויה ו/או רוטב צ’ילי מתוק למשרה של החזה עוף או לירקות?
תודה!
ניקי היקרה,
הכנתי את המוקפץ והוספתי בצל מטוגן לירקות, גילגלתי בטורטייה שהכנתי בבית, מרחתי בפנים ממרח קישואים בטעם כבד שלך (מושלם!!!)…ומה אגיד לך… טעים טעים טעיםםםםם
תודה ♡