


טורטייה ממולאת ירקות מוקפצים
מדליקות הטורטיות האלה, מוצר נפלא להחזיק בבית. לפעמים לא בא להשקיע באיזה ארוחה משהו לנשנש יותר מתאים אז הטורטיות שנמצאות אצלי במזווה בדיוק מתאימות. בפעם שעברה מילאתי עם חזה עוף והפעם התחשק לי רק ירקות. תדעו לכם שיש לי תוכניות נהדרות באמת, היו לי את כל התוכניות למלא את הטורטיות ואפילו הצלחתי למלא כמה אבל ותשתדלו לא לצחוק רוב המילוי נאכל כמו שהוא, הוא טעים מה לעשות 🙂
מרכיבים:
טורטיות
2 פלפלים אדומים
2 גזרים
בצל
1/4 כוס תירס
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח
עליי בייבי
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות לטגן את הגזר להוסיף את הפלפל בצל ותירס לטגן כמה דקות עד שהכל רך.
2. להוסיף דבש ולתבל.
3. לשים במרכז הטורטיה לאורך עלי ביביי מעל את הירקות ולגלגל לגליל.
44583 צפיות 34 צפיות היום
אהבתי!
היי ניקי, האם פטריות מקופסת שימורים הולך כאן?
שלום ניקי,
האם אפשר להכין הירקות מוקפצים ולהקפיאם ורק ביום ההגשה להכין הטורטיה ?
האם כדי אחרי הכנת הטורטיות עם המלוי להכניס מעט לתנור ולחמם??
יצא מושלם! (נגמר לי הדבש אז הוספתי סילאן) תודה 🙂
הי,
אני מאוד מאוד אוהבת את האתר שלך והשתמשתי כבר במס’ מתכונים!
רציתי לשאול-אני רוצה שהטורטיה הזו תהיה מנה ראשונה עבור אירוח גדול במיוחד, אולי בכל זאת יש איזשהו רוטב לטורטיה? משהו שאוכל לתת ליד צלחת של כל אורח…בשביל להעשיר את המנה או את צורת ההגשה
היי ניקי
1. האם אפשר להוסיף להקקפצת הירקות שעועית אדומה (מבושלת כמובן)?
2. האם אפשר אחרי הרכבת המנה, לטגן/לאפות על צד אחד על מנת שהטורטיה תיסגר?
תודה מראש
ניקי, בוקר טוב.
ידעתי שאמצא אצלך רעיונות לחג…
איזה תירס לקחת – משימורים או קפוא ?
ובנוסף – במקום עלי ביבי לריענון – מה אפשר לקחת ?