שקשוקה טונה טעימה ביותר
לפעמים מתחשק ארוחה קלה ובשר לא בראש מיד קופצת לי לראש שקשוקה, אבל לא סתם שקשוקה אלא שקשוקה עם טונה, הוספתי לחם וחיסלנו אותה לא השארנו כלום ניגבנו את התחתית ליתר ביטחון שחס וחלילה לא נחמיץ טיפה של טעם טוב, נכון זה טעים זה בעצם יותר מטעים, תכינו את הלחם.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
בצל חתוך לקוביות
7 עגבניות אדומות
קופסת טונה קטנה 160 ג'
(מפוררת)
4 – 5 ביצים
רסק עגבניות קטן
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את העגבניות במים רותחים ולקלף. לטגן את הבצל עד הזהבה, לקצוץ את העגבניות ולהוסיף, לטגן כמה דקות תוך כדי עירבוב, להוסיף 2 כוסות מים , להוסיף את הטונה ותבלינים. לבשל כ 20 דקות עד שחלק מהנוזלים נעלמים.
2. ליצור בורות קטנים ולשבור את הביצים , לכסות ולבשל עד שהחלמון עשוי כמו שאוהבים (נוזלי הכי טעים)
3. להגיש עם לחם טוב
שאלות ותשובות :
לא בא לי טונה אפשר בלי ? כן
מה פיזרת למעלה ? גבינה צהובה קצוצה וקצת בולגרית
אפשר קופסת עגבניות מרוסקות ? כן ופחות מים כחצי כוס
כמה זה רסק עגבניות בכפות ? שתי כפות
אפשר להוסיף עוד טונה ? כן
אפשר להכין מראש ? כן לא כולל הביצים
חייבים סוכר ? מומלץ יצא חמוץ בלי
חייבים לחלוט ? לא
גולשים מכינים וממליצים:
רות : "יצאאאאאאא מעעעלללף!
מתכון משגע"
רותי : " במילה אחת פשוט מושלםםםםםםם!!!"
ליאת : "ציטוט מהבן שלי “אמא מהיום רק את השקשוקה הזו”. כמה פשוט ככה טעים. איך לא חשבתי על זה קודם. מזל שיש אותך ניקי. מתכון מנצח!!!!"