שקשוקה טונה טעימה ביותר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שקשוקה טונה טעימה ביותר

לפעמים מתחשק ארוחה קלה ובשר לא בראש מיד קופצת לי לראש שקשוקה, אבל לא סתם שקשוקה אלא שקשוקה עם טונה, הוספתי לחם וחיסלנו אותה לא השארנו כלום ניגבנו את התחתית ליתר ביטחון שחס וחלילה לא נחמיץ טיפה של טעם טוב, נכון זה טעים זה בעצם יותר מטעים, תכינו את הלחם.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
7 עגבניות אדומות
קופסת טונה קטנה 160 ג’
(מפוררת)
4 – 5 ביצים
רסק עגבניות קטן
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את העגבניות במים רותחים ולקלף. לטגן את הבצל עד הזהבה, לקצוץ את העגבניות ולהוסיף, לטגן כמה דקות תוך כדי עירבוב, להוסיף 2 כוסות מים , להוסיף את הטונה ותבלינים. לבשל כ 20 דקות עד שחלק מהנוזלים נעלמים.

2. ליצור בורות קטנים ולשבור את הביצים , לכסות ולבשל עד שהחלמון עשוי כמו שאוהבים (נוזלי הכי טעים)

3. להגיש עם לחם טוב

שאלות ותשובות :

לא בא לי טונה אפשר בלי ? כן
מה פיזרת למעלה ? גבינה צהובה קצוצה וקצת בולגרית
אפשר קופסת עגבניות מרוסקות ? כן ופחות מים כחצי כוס
כמה זה רסק עגבניות בכפות ? שתי כפות
אפשר להוסיף עוד טונה ? כן
אפשר להכין מראש ? כן לא כולל הביצים
חייבים סוכר ? מומלץ יצא חמוץ בלי
חייבים לחלוט ? לא

ארוחות ערב נוספות 

5959 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שקשוקה טונה טעימה ביותר

שקשוקה טונה טעימה ביותר

גולשים מכינים וממליצים:

רות : “יצאאאאאאא מעעעלללף!
מתכון משגע”

רותי : ” במילה אחת פשוט מושלםםםםםםם!!!”

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
שבי

ניקי יקרה.. הרבה זמן לא כתבתי כמה האפליקציה והמתכונים שלך מככבים אצלי על בסיס יומיומי תודה על כל מתכון ומתכון שאינמצב שלא יצליח והשקשוקה הזאת נטרפה כל כך מהר שדגדגו לי האצבעות להודות לך שוב

לין כהן

היי ניקי ערב טוב
אם יש לי עגבניה אחת , אפשר להכין עם משהו אחר ? אולי עוד רסק או עגבניות מרוסקות ?

רבקה

הי ניקי האלופה, מתאים להוסיף זיתים?

רבקה

ניקי, תודה על המתכון , הוספתי קוביות תפוחי אדמה ומעט פטרוזליה וויתרתי על הביצים ויצא מעולה תודה

רות

יצאאאאאאא מעעעלללף!
מתכון משגע

עדן

ניקי יקרה! מה אפשר להכין עם סלט טונה בשימורים? אני יכולה להכין עם זה את השקשוקה הזו?

לילך מנטש

הכנתי כמות קטנה רק לעצמי ויצא פצצה! הוספתי ממש קצת גמבה חתוכה לקוביות וכפית אריסה… יצא מעולה – כרגיל עם המתכונים שלך.
תודה