יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לתשעה באב

שקשוקה קישואים (השקשוקה של אמא שלי)

2 אוגוסט 2014
(Visited 12,736 times, 1 visits today)
שקשוקה קישואים (השקשוקה של אמא שלי)

שקשוקה קישואים (השקשוקה של אמא שלי)

שקשוקה עם קישואים באמת ? כן הגיע הזמן לחלוק איתכם את המתכון לשקשוקה המהממת של אמא שלי, כשהיא מגישה את השקשוקה לשולחן כולם מתלהבים כי היא לא רגילה ועדיין איזה טעמים רוטב מרקם אולי בגלל הקישואים שזה בעצם הסוד לשקשוקה פגז.
זה הכי רחוק משקשוקה קלאסית עם בצל וקישואים ואתם יודעים מה ? זה לא משנה לי זאת אחלה שקשוקה לשבת צהריים ליד חלת השבת הניגובים שהולכים שם אנשים רבים מי ינגב את התחתית של המחבת.

4 מנות

מרכיבים:

4 קישואים / זוקיני שטופים היטב
בצל בינוני חתוך לקוביות
4 עגבניות בשלות ויפות
פלפל חריף חתוך לטבעות
כף רסק עגבניות
כוס מים

תבלינים:
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית מתוקה
3 – 5  ביצים
שליש כפית פלפל שחור
כף א. מרק
רבע כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבנייה בתחתית לחלוט שלוש דקות לסנן לקרר ולקלף.

2. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה קלה, לחתוך את הקישואים לקוביות קטנות לטגן כ 5 דקות מידי פעם להקפיץ, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף למחבת כולל הנוזלים.

3. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כ 25 דקות מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.

4. לשבור בזהירות את הביצים (שלמות) לבשל עד מידת העשייה הרצויה של החלמון להכין לחם ולהתענג.

שקשוקה קישואים (השקשוקה של אמא שלי)שקשוקה קישואים (השקשוקה של אמא שלי)שקשוקה קישואים (השקשוקה של אמא שלי)

הרשם
עדכן
57 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן