


שקשוקה קישואים
אתם מכירים את זה שלפעמים אין חשק לבשל או חם מידי או סתם עסוקים מידי ? זה הזמן להכין שקשוקה. זה קלי קלות כולה כמה דקות הכנה וזה מגיע לשולחן בליווי סלט טוב, לא שכחתי להוסיף לחם ויש ארוחת צהריים טובה, בתאבון. דרך אגב זאת לא השקשוקה הסטנדרטית הרגילה כי התאים לי לשנות.
4 מנות
מרכיבים:
4 קישואים שטופים היטב
בצל בינוני
4 עגבניות / עגבניות שרי
כפית סוכר
כף פפריקה
4 – 5 ביצים
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הבצל קטן ולטגן עד הזהבה, לחתוך את הקישואים לקוביות ולהוסיף לבצל ולטגן אותם כמה דקות עד שהם מתרככים, לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף ולבשל עד שהעגבניות מתרככות להוסיף כוס מים סוכר תבלינים ולבשל עד שהכל רך.
2. לשבור בזהירות את הביצים (שלמות) לבשל עד מידת העשיה הרצויה של החלמון. להכין לחם ולהתענג.
21178 צפיות 31 צפיות היום
איזב כיף ביום חם תבשיל זריז טעים ומשביע
תודה ניקי
ערב טוב ניקי, אפשר להכין את השקשוקה עם קוביות עגבניות משימורים?
שלום ניקי.
קודם כל תודה על מתכונים מדהימים.
האם אפשר ללא סוכר?