יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות נישנושים טעימים

טורטייה סביח

31 אוגוסט 2014
(Visited 14,168 times, 2 visits today)

טורטייה סביח

לזמנים לחוצים כשנגמרים הרעיונות בראש ואין מה להכין אז אני נזכרת בטורטיות שממתינות במזווה, השאר זה קלי קלות למלא את הטורטיות ולתת למשפחה לטרוף, מי אמר שהחיים קשים במטבח ?

מרכיבים:

חציל  פרוס לפרוסות דקות לאורך
חומוס
ביצה קשה פרוסה

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לפרוס את החציל לפרוסות דקות (מנדולינה), לחמם תנור ל 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לשמן לסדר את הפרוסות להבריש בשמן לפלפל ולהמליח.

2. לאפות כ 25 דקות או עד שהחצילים רכים.

3. למרוח חומוס על הטורטייה לשים במרכז פרוסת חציל ומעל פרוסות ביצה לגלגל לגליל.

לטרוף!

בתמונה יש ירקות מוקפצים וחזה עוף מילויים נוספים

טורטייה סביח

טורטייה סביח

הרשם
עדכן
13 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

תודה רבה על מתכון נהדר לאירוח

שלום ניקי, האם יש צורך בחימום הטורטית לפני/אחרי המילוי?

ניקי אני מעוניינת להכין פלטת טורטיות לארוח, כמה זמן מראש אפשר לשים במקרר עם ניילון נצמד ואיך להימנע מנזילות? חשבתי על טורטיה סביח כמו שציינת בתוספת פרוסות עגבניה, וגם טורטיה סלט טונה 0טונה בצל מלפפון חמוץ ומיונז), סלמון וגבינת שמנת וגן אבוקדו עם ירקות. האם זה ישרוד כמה שעות טובות במקרר עד להגשה? תודה רבה

היי,
האם תוכלי בבקשה לתת מתכון להכנת טורטייה? אני לא מעוניינת להשתמש בתעשייתית
תודה

ניקי היקרה,
תודה רבה שאת משתפת את כולם במתכונים כ״כ מוצלחים וטעימים. זאת ממש ברכה שיש אותך פה את עושה חיל. אני ממש אסירת תודה על כל מתכון ומתכון שאת מפרסמת, איזה שפע של רעיונות, איזו יצירתיות, כמה פשוט ככה טעים, באמת שיש לך כישרון פנומנלי.
תודה מכל הלב!

הי ניקי אפשר להשתמש בטחינה אם אין לי חומוס?

היי ניקי, תודה על כל המתכונים המקסימים, הטעימים והמיוחדיםש שלך!
יש לך אולי מתכון לטורטיה?
איך לעשות בבית?