טורטייה סביח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

טורטייה סביח

לזמנים לחוצים כשנגמרים הרעיונות בראש ואין מה להכין אז אני נזכרת בטורטיות שממתינות במזווה, השאר זה קלי קלות למלא את הטורטיות ולתת למשפחה לטרוף, מי אמר שהחיים קשים במטבח ?

מרכיבים:

חציל  פרוס לפרוסות דקות לאורך
חומוס
ביצה קשה פרוסה


הכנות:

1. לפרוס את החציל לפרוסות דקות (מנדולינה), לחמם תנור ל 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לשמן לסדר את הפרוסות להבריש בשמן לפלפל ולהמליח.

2. לאפות כ 25 דקות או עד שהחצילים רכים.

3. למרוח חומוס על הטורטייה לשים במרכז פרוסת חציל ומעל פרוסות ביצה לגלגל לגליל.

לטרוף!

7657 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בתמונה יש ירקות מוקפצים וחזה עוף מילויים נוספים

טורטייה סביח

טורטייה סביח


12
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

שלום ניקי, האם יש צורך בחימום הטורטית לפני/אחרי המילוי?

אנה

ניקי אני מעוניינת להכין פלטת טורטיות לארוח, כמה זמן מראש אפשר לשים במקרר עם ניילון נצמד ואיך להימנע מנזילות? חשבתי על טורטיה סביח כמו שציינת בתוספת פרוסות עגבניה, וגם טורטיה סלט טונה 0טונה בצל מלפפון חמוץ ומיונז), סלמון וגבינת שמנת וגן אבוקדו עם ירקות. האם זה ישרוד כמה שעות טובות במקרר עד להגשה? תודה רבה

סוזן

היי,
האם תוכלי בבקשה לתת מתכון להכנת טורטייה? אני לא מעוניינת להשתמש בתעשייתית
תודה

סיגל

ניקי היקרה,
תודה רבה שאת משתפת את כולם במתכונים כ״כ מוצלחים וטעימים. זאת ממש ברכה שיש אותך פה את עושה חיל. אני ממש אסירת תודה על כל מתכון ומתכון שאת מפרסמת, איזה שפע של רעיונות, איזו יצירתיות, כמה פשוט ככה טעים, באמת שיש לך כישרון פנומנלי.
תודה מכל הלב!

טל

הי ניקי אפשר להשתמש בטחינה אם אין לי חומוס?

אסתי

היי ניקי, תודה על כל המתכונים המקסימים, הטעימים והמיוחדיםש שלך!
יש לך אולי מתכון לטורטיה?
איך לעשות בבית?