טורטייה סביח
לזמנים לחוצים כשנגמרים הרעיונות בראש ואין מה להכין אז אני נזכרת בטורטיות שממתינות במזווה, השאר זה קלי קלות למלא את הטורטיות ולתת למשפחה לטרוף, מי אמר שהחיים קשים במטבח ?
הכנות:
1. לפרוס את החציל לפרוסות דקות (מנדולינה), לחמם תנור ל 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לשמן לסדר את הפרוסות להבריש בשמן לפלפל ולהמליח.
2. לאפות כ 25 דקות או עד שהחצילים רכים.
3. למרוח חומוס על הטורטייה לשים במרכז פרוסת חציל ומעל פרוסות ביצה לגלגל לגליל.
לטרוף!
בתמונה יש ירקות מוקפצים וחזה עוף מילויים נוספים