פיצה ללא שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצה ללא שמרים

פיצה ללא שמרים

פיצה ללא שמרים, הפיצה הזאת כל כך קלה להכנה והמצרכים תמיד זמינים בבית ולא תמיד בא לי לחכות לבצק שמרים לפעמים אני רוצה להכין פיצה מהר ומהר.

3 פיצות קטנות

מרכיבים:

300 ג` קמח תופח
200 ג’ גבינה לבנה
ביצה
כפית שטוחה מלח
4 כפות שמן קנולה

רוטב עגבניות לפיצה

רוטב עגבניות:
רסק עגבניות קטן
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
סוכר
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר וללוש לבצק אחיד וחלק.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחלק לשלושה חלקים ולרדד לעיגולים, למרוח רוטב עגבניות ולפזר תוספות וגבינה צהובה.

4. לאפות כ 30 דקות או עד שהבצק מזהיב.

90930 צפיות 56 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצה ללא שמריםפיצה ללא שמריםפיצה ללא שמרים

פיצה ללא שמריםפיצה ללא שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

קטשופ : הכנתי, ויצא מעולה, תודה!!!

מיכל : “נפלא!!! רצינו להכין פיצה בספונטניות עם מה שיש בבית והמתכון הזה היה לנו בול. הוספנו בצל תירס ועגבניות מלמעלה, ומה אני אגיד לך… טעים יותר מכל פיצריה!”

חלי : “פיצה מעולה!!!! הבצק קל להכנה וטעים ממש!!”

דיקלה : “פעם ראשונה שלי בהכנת פיצה, לא היו לי שמרים אז בחרתי במתכון הזה… בגלל הריח, בעלי לא זז מהתנור עד שהמגש הראשון יצא. והטעם??? וואאואאווואו עוד מתכון פשוט ומוצלח שלך !”

הודיה : “ואוו ניקי. יצא מעולה ! הילדים אהבו !
פשוט הציל אותי המתכון שלך יצא פיצה מעולה :)”

מיכל : “היתי משנה את השם של המתכון לפיצת הצלה/פיצת חירום. היתי חייבת משו לצהריים ולא היה לי בשר וכו…פותחת את האפליקציה ורואה את המתכון הזה בראשי. ניסיתי אותו. השתמשתי ברוטב פיצה לילדים של פריניר ותוך חצי שעה יצאה מהתנור פיצה מדהימה!!! תודה על עוד מתכון משגע”

שרי : “הכנתי אתמול בספונטניות ויצא מעולה! האפליקציה הרבה יותר נוחה מבעבר ועושה חשק להשתמש בה אפילו יותר :)”

דנידין : “ניקי הייתי חייבת לחזור כדי להחמיא. ואוווווווו זה יצא מעולה! לא האמנתי שפיתה יכולה לצאת ככ טוב עם בצק ללא התפחה. זה הפך להיות המתכון הרשמי שלי לפיצה. אפילו יותר טעים מפיצה רגילה!”

354
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

ניתן להחליף את הגבינה ביוגורט?

אפרת

כמה אבקת אפיה להוסיף אם אין לי קמח תופח?

מלכה

ניקי יקרה , הכנתי את הפיצה והבצק מדהים!! אין מילים❤ רציתי לשאול האם אפשר להקפיא חלק מהבצק במידה ורוצים להכין רק פיצה קטנה אחת? או שעדיף לחלק ל-3 את הכמות , כדי להכין רק 1/3 מהכמות…?

חיהלה

היי ניקי,
שתי שאלות:
1. קראתי את התגובות וכתבו כאן הרבה על שמנת חמוצה וכמה להוסיף, זה לא היה כתוב במתכון.
2.כמה זה 200 גרם גבינה לבנה?

בשמת

שלום ניקי,
1. כמה גרם גבינה צהובה מגורדת צריך בשביל 3 הפיצות?
2. האם הפיצות שיוצאות הן פיצות אישיות (אחת עבור כל ילד/מבוגר?) או שניתן לחלק אותן לכמה מנות?
תודה רבה 🙂

אודליה

ניקי יקרה, פיצה באמת מצויינת וטעימה, מעולה לארוחת ערב, אין צורך להכין יותר מבחינתי פיצה עם שמרים , פיצה קלה להכנה וטעימה מאוד.

מיטל

האם ניתן לעבוד עם קמח כוסמין?