יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות ארוחות צהריים מתכוני פסטה תוספות

פסטה ברוטב עגבניות ופטריות

26 נובמבר 2016
(Visited 22,521 times, 1 visits today)
פסטה ברוטב עגבניות ופטריות

פסטה ברוטב עגבניות ופטריות

לקחתי בחשבון שזה יום ראשון ואני די מחפשת את החיים הקלים ולא בא לי משהו כבד. הלכתי אל אהובת ליבי הפסטה שאני מאוד אוהבת לשחק איתה במטבח.  אפשר לומר שיצאה לי מנה טובה ?

מרכיבים:

300 ג' פסטה
בצל חתוך קטן
2 שיני שום פרוסות
2 עגבניות קצוצות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסה
כוס וחצי מים
כף רסק
כפית גדושה פפריקה
סוכר לפי הטעם
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות.

2. בינתיים לטגן את הבצל להוסיף את השום. להוסיף את הפטריות לטיגון של שתי דקות, להוסיף את העגבניות לטיגון קל ואת שאר המצרכים.

3. לבשל כשתי דקות להוסיף את הפסטה כשתי דקות על האש ולערבב כל הזמן, להוריד מהאש ולהמשיך לערבב מידי פעם.

גולשים מכינים וממליצים:

נוניב : "יצא עסיסי, נאכל בתאבון גדול. כולל הבבושקה בת השנתיים שביקשה שלוש פעמים עוד. תודה רבה"

חגית : "הצלת אותי עם המתכון הזה.
הבת שלי הכינה פסטה שלא התבשלה עד הסוף.אז כמובן שנכנסתי לאפליקציה ,והפסטה ניצלה בזכותך!
הרוטב משגע,הפסטה חוסלה!"

אסתי : "אחרי יום עבודה מתיששש אספתי את כל הכוחות שנותרו בי והכנתי את הפסטה המעולה הזו.
מה אכתוב שלא נאמר פה כבר, ניקי??!
זה לא רק המתכונים המדויקים שתמיד מצליחים, זה המילים הטובות שלך, השכנוע לבשל, וההנגשה של הכנת המתכון.
תודה לך ניקי שאת קיימת. ולאלוקים כמובן :)"

רות : "ניקי, את מדהימה! אף פעם לא התאכזבתי מהמתכונים שלך. גם הפעם יצא מושלם, רוטב ממש טעים. תודה!"

מירב : "ניקי. הרוטב מעולה!!! תודה"

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר לשים בזיליקום גם ? אם כן , באיזה שלב של בישול הרוטב ?

היי ניקי.
האם אפשר להשתמש בפטריות פורטבלו?
תודה מראש ליאת.

היי ניקי ערב טוב,
האם לקצוץ את העגבניות עם הקליפה?
תודה רבה על מתכונים נפלאים

אחלה מתכון ניקי האלופה תודה רבה. מפנה את תשומת ליבך שמופיעה תמונה של אוזני המן לפני שנכנסים למתכון הזה

היי בטוח שזה עוד וחצי מים? כי זה יוצא מאד מימי

היי ניקי, אם אני מחליפה את העגבניות לעגבניות שרי, כמה עגבניות שרי את ממליצה לשים?

היי. התמונה החיצונית היא של אוזני המן 🙂