


פסטה ברוטב עגבניות ופטריות
לקחתי בחשבון שזה יום ראשון ואני די מחפשת את החיים הקלים ולא בא לי משהו כבד. הלכתי אל אהובת ליבי הפסטה שאני מאוד אוהבת לשחק איתה במטבח. אפשר לומר שיצאה לי מנה טובה ?
מרכיבים:
300 ג’ פסטה
בצל חתוך קטן
2 שיני שום פרוסות
2 עגבניות קצוצות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסה
כוס וחצי מים
כף רסק
כפית גדושה פפריקה
סוכר לפי הטעם
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות.
2. בינתיים לטגן את הבצל להוסיף את השום. להוסיף את הפטריות לטיגון של שתי דקות, להוסיף את העגבניות לטיגון קל ואת שאר המצרכים.
3. לבשל כשתי דקות להוסיף את הפסטה כשתי דקות על האש ולערבב כל הזמן, להוריד מהאש ולהמשיך לערבב מידי פעם.
גולשים מכינים וממליצים:
נוניב : “יצא עסיסי, נאכל בתאבון גדול. כולל הבבושקה בת השנתיים שביקשה שלוש פעמים עוד. תודה רבה”
חגית : “הצלת אותי עם המתכון הזה.
הבת שלי הכינה פסטה שלא התבשלה עד הסוף.אז כמובן שנכנסתי לאפליקציה ,והפסטה ניצלה בזכותך!
הרוטב משגע,הפסטה חוסלה!”
אסתי : “אחרי יום עבודה מתיששש אספתי את כל הכוחות שנותרו בי והכנתי את הפסטה המעולה הזו.
מה אכתוב שלא נאמר פה כבר, ניקי??!
זה לא רק המתכונים המדויקים שתמיד מצליחים, זה המילים הטובות שלך, השכנוע לבשל, וההנגשה של הכנת המתכון.
תודה לך ניקי שאת קיימת. ולאלוקים כמובן :)”
רות : “ניקי, את מדהימה! אף פעם לא התאכזבתי מהמתכונים שלך. גם הפעם יצא מושלם, רוטב ממש טעים. תודה!”
מירב : “ניקי. הרוטב מעולה!!! תודה”
האם אפשר לשים בזיליקום גם ? אם כן , באיזה שלב של בישול הרוטב ?
היי ניקי.
האם אפשר להשתמש בפטריות פורטבלו?
תודה מראש ליאת.