פסטה עם טונה מתכון מהמם!
אני רוצה לגלות לכם סוד והסוד זה טונה הקופסאות שימורים הקטנות האלה שמידי פעם פותחים בארוחת ערב בשביל לגוון מידי פעם, טונה זה הסוד שלי להכין ארוחת צהריים שלא הספקתי להכין כלום ויש לי עוד תירוצים טובים.
לא הפשרתי בשר או לא הספקתי לקנות, נגמר לי הזמן אני עסוקה ועוד סיבה מהזמן האחרון טונה זולה באופן משמעותי מבשר ולכן זה פתרון זול לארוחת צהריים טובה לצערי המחירים רק ממשיכים לעלות אז טונה מככבת אצלי.
תקשיבו זאת פסטה טובה אבל ממש טובה היא חריפה עוקצת טעמים חזקים פיקנטיים הטונה נותנת א הטאצ' שלה והופכת את הפסטה לאחלה ארוחת צהריים או ערב.
2 – 3 מנות
מרכיבים:
250 – 300 ג' ספגטי / כל פסטה שאוהבים
בצל קצוץ דק
2 גזרים חתוכים לקוביות ( לא חובה)
קופסת טונה 160 ג' מסוננת ומפוררת
כף רסק עגבניות
3 שיני שום פרוסות
פלפל חריף חתוך קטן
כוס מים מעט יותר
תבלינים:
כף פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
2. לחמם מחבת רחבה עם 4 כפות שמן לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף את הבצל, פלפל והשום לטגן עוד שתי דקות מידי פעם לערבב.
3. להוסיף את שאר המצרכים כולל הטונה להרתיח להנמיך לאש בינונית לבשל שתי דקות להוסיף את הפסטה לערבב שהפסטה תספוג את כל הטעמים דקה ולהוריד מהאש.
גולשים מכינים וממליצים:
עירית : "כולם היו רעבים, חיפשתי משהו באתר שלך…מצאתי את המתכון הזה ופסטה וטונה במזווה, הכנתי וכולם יצאו שבעים ומחייכים!! אחלה ארוחה! תודה!!!!"
לי : "יצא ממש טעים! ובאמת כלום הכנה 🙂
תודה על עוד מתכון מעולה!!"
אילת : "תודה על המתכון הפשוט יצא מעולה! פשוט חוסל על ידי שלושת הקטנים פה אחד!"