


פסטונה
טונה זה פתרון נהדר למי שרוצה להכין ארוחה מהירה. פסטה וטונה זה שילוב נהדר והכי כיף 10 דקות וזה מוגש לשולחן. מתכון מעולה פשוט וטעים.
3 מנות
מרכיבים:
300 ג’ פסטה פרפרים
בצל קצוץ דק
2 גזרים חתוכים קטן
קופסת טונה 160 ג’
כף רסק עגבניות
3 שיני שום פרוסות
פלפל חריף קצוץ
כוס מים
כף פפריקה מתוקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות
2. לשים 4 כפות שמן במחבת לטגן את הגזר כשתי דקות ולהוסיף את הבצל, להוסיף את השום לטיגון קל עד שהוא מזהיב.
3. להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 5 – 6 דקות ולהוסיף את הטונה המפוררת.
4. לבשל כשתי דקות ולהוסיף את הפסטה, לבשל כדקה תוך כדי בחישה, להוריד מהאש ולבחוש מידי פעם.
גולשים מכינים וממליצים:
עירית : “כולם היו רעבים, חיפשתי משהו באתר שלך…מצאתי את המתכון הזה ופסטה וטונה במזווה, הכנתי וכולם יצאו שבעים ומחייכים!! אחלה ארוחה! תודה!!!!”
לי : “יצא ממש טעים! ובאמת כלום הכנה 🙂
תודה על עוד מתכון מעולה!!”
אילת : “תודה על המתכון הפשוט יצא מעולה! פשוט חוסל על ידי שלושת הקטנים פה אחד!”
בטעות שמתי את הטונה ביחד עם שאר מרכיבי הרוטב ולא אחרי בישול… זה נורא?