יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות סלטים סלטים קרים

סלט ירוק עם ירקות קלויים

25 נובמבר 2015
(Visited 4,811 times, 1 visits today)

סלט ירוק עם ירקות קלויים

בזמן האחרון הסלטים מככבים אצלי. איזה כיף אני מתלהבת מסלטי ירקות, הסלט הזה כיכב אצלי כשאירחתי בחנוכה. היה תענוג לראות את הקערה מתרוקנת. סלט טעים ושווה.

4 מנות

מרכיבים:

2 שקיות עליי בייבי
קצת רוקט
5 פלפלים
חציל קטן פרוס דק
20 עגבניות שרי חצויות
בצל פרוס דק

רוטב:
6 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
כף חומץ
כף דבש
כפית חרדל
פלפל לבן
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לחצות את הפלפלים ולאפות אותם כ 30 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, לכבות את התנור ולהשאיר.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן, לסדר את פרוסות החציל להזליף שמן ולהמליח, ליד לסדר את העגבניות שרי ולהזליף ולהמליח לאפות כ 25 דקות על 180 מעלות או עד שהפרוסות מזהיבות ורכות.

3. לחתוך את הפלפלים לרצועות, אץ החצילים לגלגל, לשים את כל המצרכים בקערת הגשה, לפני ההגשה לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל בעדינות את הסלט.

סלט ירוק עם ירקות קלויים

הרשם
עדכן
23 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי המדהימה
אני פשוט רוצה להודות לך על המתכונים המדהימים שלך, אני לא ידעתי ולא אהבתי כלום במטבח ועם ההסברים המדויקים והברורים את פשוט מדהימה, תודה רבה רבה❤

פרוסות חצילים לאורך או לרוחב?
מצטערת על השעה,תודה

מה זה רוקט?תבלין?
איפה קונים את זה?
תודה

הי ניקי יקרה
כשקולים את הפלפלים החצויים האם הגב שלהם או הבפנים כלפי מעלה? שישחירו ויהיו כמו שצריך אין לי מושג…

שלום ניקי בעלי עף עלי כאילו אני איזה יונתן רושפלד או שף בסגנון …. מקווה שלא מפריע לך שלא גיליתי לו שזה מתכון שלך.. .. את יודעת לפעמים חייבים איזה סוד נשי.. .

אואוו הסלט נשמע לי פצצה, תוכלי להגיד לי בערך מה משקל של שקית עלי בייבי? כי יש כל מיני גדלים של שקיות , או קופסאות פלסטיק ואני בדיוק יוצאת לסופר.
הרבה תודה מראש

החצילים המגולגלים לא מסתדרים עם הרוטב, הם נפתחים ןמתבלגנים, אפשר לחתוך אותם לרצועות? הם לא יתכווצ׳צ׳ו?