יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מתכונים לחנוכה ניקי מבשלת

ארוחה חלבית לחנוכה

4 ינואר 2017
(Visited 15,175 times, 1 visits today)
ארוחה חלבית לחנוכה

ארוחה חלבית לחנוכה

ארוחה חלבית לחנוכה בקטנה בלי להתפרע יותר מידי, אירגנתי ארוחת ערב חלבית להדלקת הנרות. זה למי שרוצה לארח אבל בלי להשתגע אירוח חלבי קל וטעים למשפחה.

מרכיבים:

מה בתפריט ?

לביבות תפוח אדמה ובטטה קלאסיות – מתחילים עם לביבות נכון ? הפעם הקלאסיות
פסטה ברוטב שמנת ופטריות – הפסטה הכי אהובה על הבת שלי
מאפינס כרובית – טעימים ושווים, יופי של  מאפינס.
פוקצ'ה פיצה 
– בקשה של הילדים הם מאוד אוהבים את הפוקצ'ה הזאת
ירקות טריים – איך אפשר בלי ?

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

איך מתארגנים ?
לביבות קלאסיות – אתם מכירים את הלביבות תפוח אדמה הרגילות נכון ? אז בא לי לשדרג אותן והוספתי בטטה.
אפשר להכין יום מראש ולחמם מכוסה על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.

מאפינס כרובית – כשהכנתי אותם לא ידעתי שהמאפינס האלה יהיו כאלה טובים, הופתעתי לטובה והמתכון הזה קבוע נכנס למחברת המתכונים.
אין בעיה להכין יום מראש, אפשר אפילו להקפיא ובכלל להוריד לחץ.
להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם מכוסה על 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.

פסטה ברוטב שמנת ופטריות – משעשע לראות אנשים שמשלמים על המנה הזאת הרבה כסף בבתי קפה, תכינו בבית…הכנה ביום ההגשה היא הכי טובה ככה.

פוקצ'ה פיצה – אח טעים! תכינו תהנו ואל תשכחו להכפיל כמויות. אין בעיה להקפיא להפשיר כשעה לפני ההגשה, חימום קל בתנור על 180 מעלות או במיקרו.

הרשם
עדכן
2 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי, אני כבר שנים מייחלת למתכון ממך לספינג', וכמוני עוד גולשים רבים לדעתי
מה את אומרת? אולי השנה תושיעי אותנו?
רק עלייך אנחנו סומכים
בכל מקרה, חג שמח וטעים לך ולכל משפחתך! תודה על כל האור שאת מפיצה בכל כך הרבה בתים בישראל, עם או בלי ספינג';)
חנוכה שמח!