ארוחה חלבית לחנוכה
ארוחה חלבית לחנוכה בקטנה בלי להתפרע יותר מידי, אירגנתי ארוחת ערב חלבית להדלקת הנרות. זה למי שרוצה לארח אבל בלי להשתגע אירוח חלבי קל וטעים למשפחה.
מרכיבים:
מה בתפריט ?
לביבות תפוח אדמה ובטטה קלאסיות – מתחילים עם לביבות נכון ? הפעם הקלאסיות
פסטה ברוטב שמנת ופטריות – הפסטה הכי אהובה על הבת שלי
מאפינס כרובית – טעימים ושווים, יופי של מאפינס.
פוקצ'ה פיצה – בקשה של הילדים הם מאוד אוהבים את הפוקצ'ה הזאת
ירקות טריים – איך אפשר בלי ?
הכנות:
איך מתארגנים ?
לביבות קלאסיות – אתם מכירים את הלביבות תפוח אדמה הרגילות נכון ? אז בא לי לשדרג אותן והוספתי בטטה.
אפשר להכין יום מראש ולחמם מכוסה על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.
מאפינס כרובית – כשהכנתי אותם לא ידעתי שהמאפינס האלה יהיו כאלה טובים, הופתעתי לטובה והמתכון הזה קבוע נכנס למחברת המתכונים.
אין בעיה להכין יום מראש, אפשר אפילו להקפיא ובכלל להוריד לחץ.
להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם מכוסה על 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.
פסטה ברוטב שמנת ופטריות – משעשע לראות אנשים שמשלמים על המנה הזאת הרבה כסף בבתי קפה, תכינו בבית…הכנה ביום ההגשה היא הכי טובה ככה.
פוקצ'ה פיצה – אח טעים! תכינו תהנו ואל תשכחו להכפיל כמויות. אין בעיה להקפיא להפשיר כשעה לפני ההגשה, חימום קל בתנור על 180 מעלות או במיקרו.