יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מתכונים לחנוכה ניקי מבשלת

ארוחה חלבית לחנוכה

4 ינואר 2017
(Visited 15,086 times, 1 visits today)
ארוחה חלבית לחנוכה

ארוחה חלבית לחנוכה

ארוחה חלבית לחנוכה בקטנה בלי להתפרע יותר מידי, אירגנתי ארוחת ערב חלבית להדלקת הנרות. זה למי שרוצה לארח אבל בלי להשתגע אירוח חלבי קל וטעים למשפחה.

מרכיבים:

מה בתפריט ?

לביבות תפוח אדמה ובטטה קלאסיות – מתחילים עם לביבות נכון ? הפעם הקלאסיות
פסטה ברוטב שמנת ופטריות – הפסטה הכי אהובה על הבת שלי
מאפינס כרובית – טעימים ושווים, יופי של  מאפינס.
פוקצ’ה פיצה 
– בקשה של הילדים הם מאוד אוהבים את הפוקצ’ה הזאת
ירקות טריים – איך אפשר בלי ?

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

איך מתארגנים ?
לביבות קלאסיות – אתם מכירים את הלביבות תפוח אדמה הרגילות נכון ? אז בא לי לשדרג אותן והוספתי בטטה.
אפשר להכין יום מראש ולחמם מכוסה על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.

מאפינס כרובית – כשהכנתי אותם לא ידעתי שהמאפינס האלה יהיו כאלה טובים, הופתעתי לטובה והמתכון הזה קבוע נכנס למחברת המתכונים.
אין בעיה להכין יום מראש, אפשר אפילו להקפיא ובכלל להוריד לחץ.
להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם מכוסה על 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.

פסטה ברוטב שמנת ופטריות – משעשע לראות אנשים שמשלמים על המנה הזאת הרבה כסף בבתי קפה, תכינו בבית…הכנה ביום ההגשה היא הכי טובה ככה.

פוקצ’ה פיצה – אח טעים! תכינו תהנו ואל תשכחו להכפיל כמויות. אין בעיה להקפיא להפשיר כשעה לפני ההגשה, חימום קל בתנור על 180 מעלות או במיקרו.

הרשם
עדכן
2 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי, אני כבר שנים מייחלת למתכון ממך לספינג’, וכמוני עוד גולשים רבים לדעתי
מה את אומרת? אולי השנה תושיעי אותנו?
רק עלייך אנחנו סומכים
בכל מקרה, חג שמח וטעים לך ולכל משפחתך! תודה על כל האור שאת מפיצה בכל כך הרבה בתים בישראל, עם או בלי ספינג’;)
חנוכה שמח!