יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מנות ראשונות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לחנוכה מתכונים לתשעה באב

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

13 דצמבר 2016
(Visited 66,488 times, 18 visits today)
לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

אני אוהבת לביבות ואני מכינה אותן כל השנה לא רק בחנוכה. ניתן למצוא אותי במטבח לעיתים קרובות מכינה לביבות ואם יש בהן תפוחי אדמה עשיתי לילדה שלי את היום. שילוב של תפוחי אדמה ובטטה מושלם מה יש לומר ? יאלללה למטבח.

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
בטטה אחת גדולה
בצל
2 ביצים
70 ג’ קמח (חצי כוס)
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לגרד את הירקות ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים.

2. ליצור לביבות ולשטח קצת, כל לביבה ללחוץ מעט להוצאת נוזלים. לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הלביבות משני הצדדים על אש בינונית עד שהן מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

*3. להגיש ערימת לביבות ליד מטבל שמנת מעולה

רוצים לביבות אפויות ? תלחצו כאן

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

גולשים מכינים וממליצים:

חן : “וואי יצא מושלם! בקושי יצא מהמחבת וכבר לא נישאר”

הרשם
עדכן
60 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי.
אני רוצה לפתוח את המתכונים הנוספים כמו
מטבל השמנת או אם רוצים להכין אותם אפויות זה יש עובר Error establishing a database connection

הי ניקי.
האם אפשר לשים קמח תפוחי אדמה במקום קמח רגיל?
תודה.

היי מיקי אפשר להוסיף קישוא או שזה לא קשור?

הי ניקי, תודה על מתכונים מעולים….. אפשר לשים קווקר במקום הקמח? וכמה?…. תודה

במה אפשר להמיר את הביצים?

אפשר להכין את העיסה מראש ושלמור במקרר? אולי בלי הביצה/ הקמח?
אני מאחרת יומיים ברצף ורציתי לדעת אם אפשר לפחות לגדר את כל התפו”א והבטטה בפעם אחת ולשמור למחרת חלק.

בוקר טוב ניקי,
אצלי קצת רגישים לטעם של בצל חי ואני חוששת שאחרי טיגון של הלביבה עדיין הבצל יהיה דומיננטי.
אפשר לטגן אותו קצת קודם, לפני שמכניסים לתערובת?
מה את אומרת?