לביבות ירק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות ירק

לביבות ירק

רוצים להכין משהו קליל בלי לעבוד קשה ? היו לי מבחר ירקות במקרר מבחינתי זה היה ברור שאני הולכת להכין לביבות. אני אוהבת להכין לביבות ירק במיוחד שזה כל כך קל ומשדרג כל ארוחה. לא בטוח שהכל מגיע לשולחן בגלל כל הטעימות שבדרך אבל אבל אני משתדלת שישאר משהו.
כיף של מתכון קל טעים ופשוט אפילו הילדים אוהבים אותן.

15 לביבות

מרכיבים:

בצל קטן
קישוא גדול
2 גזרים
תפוח אדמה
בטטה קטנה
שן שום
ביצה
3 כפות כוסברה
2 כפות שמן
חצי כוס קמח
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את כל הירקות, לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף לירקות להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

2. ליצור לביבות לשטח להדק קצת כדי שיצאו הנוזלים.

3. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן ולטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים.

*4. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הוגש עם : מרק עגבניות מוקרם, פיצה, סלט סביח מוס תותים לקינוח.

41329 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עדניי: “אפיתי ויצא מהמםםםם”

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרון

היי ניקי. השמן שבמתכון הוא לתערובת או הכמות לטיגון

שרה

הי ניקיאפשר לשים פירורי לחם במקום קמח?

שירלי

מה התחלופה לגירוד ירקות

שירלי

הינניקי תמיד לגרד ירקות זה כזה תיק מבחינתי.מה את מציעה ? הילדים אוהבים קצוץ קצוץ שלא רואים